Helmikuun top 10-ravintoloita löytyy Kuopiosta, Mikkelistä ja Jyväskylästä!

thumb image

Helmikuussa top 10 -ravintoloiden kokoonpano onnistuu jälleen yllättämään: ajoittainen Helsinki-keskeisyys on tiessään, kun kymmenen asiakkaiden suosikkiravintolan joukkoon on noussut lukuisia ravintoloita pienemmistä kaupungeista.

Parhaat pisteet on kerännyt jo toistamiseen ihastuttava helsinkiläisravintola ravintola Kuurna, mutta neljäntenä paistattelevan Michelin-tähtiravintola Olon ja kuudennelle sijalle kivunneen Purpurin lisäksi listalla ei muita pääkaupungin nimiä nähdäkään. Tampereella asiakkaiden suosikkeja ovat olleet Ravinteli Huber, Kumma Junk Bar & Lounge sekä Ravintola Piemonte.

Hämeenlinnaa on edustanut jo lukuisilla listoilla Ravintola Uoma (kannen kuvassa), ja myös Kuopion Gallá Kitchen & Bar on nähty suosikeissa useita kertoja. Nyt kymmenen parhaan joukossa on kuitenkin pari uutta pikkukaupunkien ravintolaa: Jyväskylässä kävijöitä on miellyttänyt Stefan’s Steakhouse, ja ravintola Vino taas on tuonut Mikkelin ensimmäistä kertaa mukaan listalle.

Tässä pari poimintaa helmikuun asiakkaiden suosikkiravintoloiden joukosta:

Gallá Kitchen & Bar – Kuopio

©  Teemu Kurikka

Kuopion Gallá Kitchen & Bar edusti myös tammikuun top-listalla, ja on kuukauden aikana onnistunut kipuamaan sijalta kahdeksan jopa kuukauden toiseksi parhaaksi arvioidun ravintolan paikalle. Gallá on vastikään noussut asiakasarvioissa myös koko vuoden 2019 viidenneksi parhaaksi ravintolaksi.

Ruokalistalta löytyy muun muassa Tunturimenu, joka sisältää napapiirin kuhaa kuningasrapuliemellä ja fenkolilla, kahdella tavalla valmistettua päivän poroa Sodankylästä sekä loppuun ihanan yhdistelmän punajuurta, omenajäätelöä ja paahdettua mantelia.

Illalliselle Galláan ➤

Vino – Mikkeli

Ensimmäistä kertaa asiakkaiden suosikkien joukkoon kohonnut ravintola Vino kattaa pöytiin välimerellistä ruokaa italialaisella painotuksella. Italia näkyy paitsi annosvalikoimassa, myös Vinon yleistunnelmassa: ravintolasali on sisustettu ihastuttavia italialaiskortteleita mukaillen.

Illallistarjontaa Vinosta löytyy niin pastojen, pitsojen kuin grilliruokienkin saralta. Annos grillattuja scampeja tai espanjalainen rapu- simpukkaruukku vetoaa varmasti meren antimista nauttiviin, ja grillattu vuohenjuusto viikunoilla toimii loistavasti lehtikaali-kasvispaistoksen kanssa tarjoiltuna.

Pöytä Vinosta ➤

Helmikuun top 10 -ravintolat

  1. Ravintola Kuurna, Helsinki
  2. Gallá Kitchen & Bar, Kuopio
  3. Stefan’s Steakhouse Jyväskylä
  4. OlO, Helsinki
  5. Ravinteli Huber, Tampere
  6. Purpur Helsinki, Helsinki
  7. Kumma Junk Bar & Lounge, Tampere
  8. Ravintola Piemonte, Tampere
  9. Vino, Mikkeli
  10. Ravintola Uoma, Hämeenlinna

Asiakasarvosteluista

Aina kun varaat pöydän DinnerBookingin kautta, saat käyntisi jälkeen mahdollisuuden jättää arvostelun ravintolasta. Arvioiden kohteena ovat niin ravintolan ruoka, palvelu, miljöö kuin yleinen hinta-laatusuhdekin.

Asiakkaat voivat arvioida ainoastaan ravintoloita, joissa ovat käyneet. Helmikuun top-listaus on koottu yli 4000 asiakasarvostelun perusteella.

Muut ravintolauutiset...