thumb image

Kalifornian makuja Helsinkiin – ravintola Version on nyt auki!

Uutuusravintola Version avasi ovensa 10.3. Kari Aihisen, Olli Kolun ja Arttu Salovaaran perustama Version on Kalifornian makuja ja kansainvälistä tunnelmaa tarjoava eateryn ja baarin kokonaisuus.

Viihtyisää tunnelmaa

Version löytyy loistavalta sijainnilta Helsingin Kaartinkaupungista, jossa se palvelee uuden Hotelli U14:n välittömässä läheisyydessä. 

Ravintolan puutarhamainen sali kevätauringossa oikeuksiinsa pääsevine lasikattoineen, vaalean puisine pintoineen ja veikeine yksityiskohtineen vie mielen jo valmiiksi Kalifornian maisemiin. Versionin valikoimista löytyy niin aamiaista, lounasta, cocktaileja kuin illallista sekä à la cartena että kolmen ja viiden ruokalajin menuina.

Versioita Kalifornian klassikoista 

Version tarjoilee Kalifornian keittiön runsaan makumaailman inspiroimia, hiiligrillissä valmistettuja kasvis-, kala- ja liharuokia sekä keittiön versioita klassikoista. Varsinkin kalaa listalta löytyy monessa muodossa: esimerkiksi annoksena lohta jalopenolla ja ponzu-sitruunakastikkeella tai paistettua siikaa kombu-merilevällä ja taimenen mädillä.

Keittiön mahdollinen hävikki otetaan luovasti käyttöön baarin puolella. Versionin Drinkery-baari tarjoilee vaihtuvan kattauksen cocktaileja sekä alkoholilla että ilman. Täällä iltaa voi jatkaa yöhön asti DJ:n tahdittamana.

Viikonloppuisin Versionin ohjelmassa on slow breakfast. Tarjolla on paitsi runsas aamiaisbuffet, myös arkiaamuina saatavilla oleva valikoima pöytiin tarjoiltavia annoksia, kuten amerikkalaisia pannukakkuja vaahterasiirapilla sekä raikkaita smoothiebowleja. 

Vierailulle Versioniin ➤

Muut ravintolauutiset...