thumb image

Kallioon uusi ravintola – Madonna avautuu tänään!

Helsingin Kallioon avaa tänään ovensa uusi ravintola, Madonna, joka tarjoilee tasokkaita italialaisia annoksia alueen ruokaperinteitä kunnioittaen.

Autenttista italialaista

Haapaniemenkadulla Teatterikorkeakoulua vastapäätä sijaitseva ravintola Madonna on vallannut vanhan teollisuusrakennuksen, ja tehnyt sen tyylillä. Voimakkailla väreillä ja erikoisilla elementeillä – kuten kiiltävän mustalla pianolla, kattofreskolla ja marmorisella suihkulähteellä – leikittelevä sisustus henkii nostalgista menneiden vuosikymmenten tunnelmaa erityisesti ravintolan baarin puolella. Historia istuu kuitenkin onnistuneesti myös tähän päivään.

Italian gastronomisia perinteitä kunnioittaen Madonnassa tarjotaan niin roomalaistyylisiä pizzoja, perinteisiä itsetehtyjä pastoja sekä muita alueen herkkuja – kaikki annokset laadukkaista raaka-aineista valmistettuina tietenkin. Madonnassa tehdään käsin myös suussa sulavia italialaisia jäätelöitä, gelatoja. 

Helsingin eteläisissä osissa jo tutuksi tulleiden ravintoloitsijoiden Richard McCormickin ja Ville Relanderin uusi aluevaltaus onkin tuttujen makujensa ansioista paikka, joka on helppo käydä testaamassa matalalla kynnyksellä.

Vierailulle Madonnaan ➤

Muut ravintolauutiset...