Take away -annoksia uutuutena nyt useista ravintoloista!

thumb image

Poikkeuksellisten aikojen vuoksi useat ravintolat ovat päätyneet lisäämään palvelutarjontaansa: monien illallisravintoloiden valikoimaan on tullut uutuutena take away, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia ravintolaruoasta kotioloissa.

Esimerkiksi seuraavat ravintolat pitävät tällä hetkellä ovensa auki harvennetuilla asiakaspaikoilla, mutta tarjoavat niin lounaille kuin illallisillekin myös take away -mahdollisuuden:

Take away -uutuuksia:

Bistro O Matin menuannos.

Helsingissä Chapter on ottanut valikoimiinsa uudet, netin kautta tilattavat take away menut sekä lounaalle että illalliselle. Illallismenusta löytyy niin porsaanposki-ragua, Chapterin kuuluisaa kalakeittoa kuin erilaisia leipiäkin, kuten esimerkiksi ihana, vegaaninien avocado-artisokka -sub.

Chapterin lounaan take away ➤

Chapterin illallisen take away ➤

Helsingissä take awayn ovat ottaneet valikoimiinsa myös esimerkiksi Faro Channelside Bar & Restaurant, Kolmon3n, Kulta Kitchen, Väinö Kallio sekä Sikke’s.

Kirkkonummella ravintola-annoksia loihtii mukaan Suomen 21. paras ravintola, Bistro O Mat. Kokkolassa taas take awayta toteuttavat esimerkiksi Nera ja Roja, Lahdessa Bistro Popot, Oulussa Sticky Wingers, Mikkelissä Vino ja Seinäjoella Vinola ja Salossa Kastu. Tampereella Maranga tarjoaa lisäksi alennuksia valikoiduista take away -annoksista.

Turussa ruokaa saa mukaan uutuutena esimerkiksi diTrevistä, Göranista ja NOOAsta. NOOA tarjoaa 10 % alennuksen ennakkoon tilatuista take away -annoksista, ja diTrevi kaikista take away -tilauksista.

Päivitys 23.3.: NOOA, diTrevi, Göran, Maranga, Bistro Popot, Roja ja Kulta Kitchen (25.3. lähtien) ovat ilmoittaneet sulkevansa ovensa toistaiseksi.

Suosittelemme tarkistamaan mahdolliset aukioloaikojen muutokset ravintolan sivuilta ennen pöytävarausta tai annosten kotiin noutamista. 

Muut ravintolauutiset...