Tarjouksia nyt useissa ravintoloissa – myös mukaan otettaessa!

thumb image

Lukuisissa ravintoloissa toteutetaan nyt poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi harvinaislaatuisia alennuskampanjoita. Alennukset koskevat myös mukaan otettavia annoksia. Tässä muutamia poimintoja ravintoloiden tuoreista tarjouksista:

Helsinki

Tanner

Helsingissä esimerkiksi Ravintola Oivan à l carte -listan valikoima on saatavilla 20% alennuksella niin paikan päällä kuin mukaan noudettavina annoksinakin. Tanner on siirtynyt pakkaamaan sekä lounas että illallisannoksia kotipakettiin, ja alentanut lounaansa hintaa 10 euroon.  Väinö Kallio puolestaan tarjoaa kaikki take away -annokset 10 euron hintaan.

Turku

NOOA

Turussa NOOAdiTrevi ja Hügge tarjoavat take away -annoksia 10% alennuksella (NOOAssa tarjous koskee etukäteen tilattuja annoksia). Ravintola Tårgetin lankkupizzat saa mukaan niin ikään 10% tarjoushinnalla.

Päivitys 23.3.: NOOA, diTrevi, Tårget Hugge ovat kaikki ilmoittaneet sulkeneensa ovensa toistaiseksi. 

Tampere

Piemonte

Tampereella Marangassa tarjotaan kahdesta tilatusta pääruoasta toinen ilmaiseksi (kaksi yhden hinnalla -kampanja on voimassa ti-to, edullisempi annos tarjotaan ilmaiseksi). Lisäksi take away -annoksia saa ravintolasta mukaan 10 euron hintaan. Ravintola Piemontessa taas illallismenu on saatavilla alennushintaan: kolme ruokalajin illallisen saa nyt 35 eurolla. 

Päivitys 23.3.: Maranga on sulkenut ovensa toistaiseksi. 

Muu Suomi

Vinola

Tarjouskampanjoita toteutetaan myös muualla Suomessa. Esimerkiksi Vaasan Brasserie & Bar Fondis tarjoaa päivän annokset alennettuun 12,70 euron hintaan. Seinäjoen Vinolassa mukaan otetut lounaat saa 10 euron tarjoushintaan. Salossa ravintola Kastun à l carte -annokset saa nyt jopa 15% alennuksella ja lounaat 10% – myös take awayna.

Suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset tarjoukset ja aukioloajat ravintolan sivuilta ennen pöytävarausta tai take away -noutoa.

Muut ravintolauutiset...