TOP 10: palkittu pizzeria jakaa napolilaisen pizzan salat

thumb image

TOP 10 -listalla maistuu maaliskuussa aito napolilainen pizza. Tällä kertaa vieraiden itse valmistamana, sillä palkittu pizzeria jakaa oppinsa pizzakoulussa. 

Ripaus helsinkiläisen ravintolelämän menneisyydestä, kortteliravintolan ja leipoman yhdistelmä, bistromakuja sekä napolilaista pizzaa – TOP -listalla on maaliskuussa mukana monia upeita ravintoloita! 

Ravintolavieraat äänestivät maaliskuun parhaaksi Sekel Bar & Restaurantin Helsingissä. Tästä historiaa kunnioittavasta ravintolasta pääsee lukemaan lisää täältä. Uudenlaisen elämyksen TOP -listalle tuo Via Tribunalin pizzakoulu – yhteinen tekeminen ei ole pitkään aikaan maistunut näin hyvältä.

Haluatko sinä oppia napolilaisen pizzan salat? Älä ohita alla olevaa koulua, täältä valmistuu jokainen huippuarvosanoin! 

Aito napolilainen pizzeria

Via Tribunalissa valmistetaan pizzoja aidolla napolilaistyylillä 450-asteisessa avotuliuunissa. Maku syntyy 200 vuoden takaisia perinteitä kunnioittaen ja asiakkaat kuvailevat pizzoja poikkeuksetta taivaallisiksi. Suosiosta kertovat ravintolat Kalliossa, Katajanokalla, Punavuoressa ja Turussa

Noteeraus TOP 10 -listalla ei ole ensimmäinen kerta, kun Via Tribunali ja heidän pizzansa ovat huomioitu positiivisesti. Ravintola on päässyt mukaan myös Maailman parhaiden 50 Top Pizza -listalle sekä palkittu Suomessa 50 Parasta Ravintolaa -listan parhaana pizzeriana vuonna 2021. Laadun takeena toimii lisäksi AVPN -sertifikaatti, joka on lupaus aidosta napolilaisesta pizzasta. 

Via Tribunali – Pizzakoulu: parhaiden pizzantekijöiden oppiin

Via Tribunalin parhaat pizzaiolot eli pizzantekijät kutsuvat sinut pizzakouluun, jossa on mahdollisuus oppia aidon napolilaisen pizzan salat. 

Pizzakoulussa pääset laittamaan kädet taikinakulhoon, opit napolilaisesta pizzakulttuurista ja pizzan valmistamisen tekniikoista. Tämä on tapahtuma, jonka aikana saadut vinkit kannattaa kirjoittaa muistiin ja opit täydellisen pizzapohjan valmistuksesta laittaa korvan taakse. 

Pizzakoulu päätteeksi nautitaan yhdessä valmistettuja pizzoja – tämän herkullisempaa koulua tuskin on! 

“Marion loi ihanan onnistumisen tunnelman kurssille. Vaikka jossain kohdassa epäonnistui, niin hän kannusti yrittämään uudestaan.Oli avartava nähdä miten Napolilainen pizza tehdään oikein ja millaisia raaka-aineita käytetään.” -asiakas Timo

Via Tribunali – Pizzakoulu

Missä: Hämeentie 33, Helsinki

Bistro Tango & Matto: maukkaita bistromakuja TOP 10 -listalle

Heinolassa nautitaan bistrotunnelmasta Piestanyn Rantatiellä, kuvankauniin Kymijoen rannalla. Täällä ranskalais-skandinaaviset maut sekä rakennuksen mielenkiintoinen historia takaavat idyllisen ja ikimuistoisen ravintolaelämyksen. Suuntaa nauttimaan mielenkiintoista, kokeilevaa ja äärimmäisen maukasta ruokaa kevätauringon paistaessa, sillä Bistro Tango & Maton terassi on upea!

“Mieletöntä makujen ilotulitusta – hyvä palvelu, viinit natsasivat ja koko ilmapiiri on aivan vertaansa vailla. Ehdottamasti jatkoon!” -asiakas Johanna

Bistro Tango & Matto

Missä: Piestanyn rantatie 5, Heinola

Maaliskuun TOP 10-lista

  1. Sekel Bar & Restaurant, Helsinki
  2. Elsa, Kolari
  3. Via Tribunali – Pizzakoulu, Helsinki
  4. Ravintola Uoma, Hämeenlinna
  5. 1h+k, Vaasa
  6. Nolita, Helsinki
  7. Bistro Tango & Matto, Heinola
  8. Ravintola Kuurna, Helsinki
  9. Bistro Ego, Helsinki
  10. Stefan`s Steakhouse, Jyväskylä

Asiakasarvosteluista

Aina kun varaat pöydän DinnerBookingin kautta, saat käyntisi jälkeen mahdollisuuden jättää arvostelun ravintolasta. Arvioiden kohteena ovat niin ravintolan ruoka, palvelu, miljöö kuin yleinen hinta-laatusuhdekin. Asiakkaat voivat arvioida ainoastaan ravintoloita, joissa ovat käyneet. Vuoden 2023 TOP -listaus on koottu kaikkien kullekin ravintolalle vuoden aikana annettujen asiakasarvostelujen perusteella.

You may also like...