thumb image

Kallion kestosuosikki pitää pintansa – Helmikuun vieraiden Suomen Top 10 ravintolaa

Helmikuu vaihtui vauhdilla, ja taas pääsemme jännittämään, ketä Suomen ravintolavieraat ovat suosineet. Helmikuussa vastaanotimme yli 2 000 arvioita, ja kestosuosikit ovat pitäneet pintansa.

Tasokas kortteliravintola Kolmon3n tarjoaa moninaisen elämyksen

Kerrostalon kivijalassa, keskellä Kallion sydäntä Kolmannella Linjalla sijaitseva pirteä Kolmon3n taipuu moneksi, ja on tullut pysyäkseen Helsinkiläisten huulille – viime kuussa sijalle kolme. Päivällä moderni, mutta kodikas ravintola tarjoaa laadukasta kotiruokaa, ja hämärän laskeuduttua illallispöydässä koetaan makuhermoja hiveleviä annoksia.

Lounasaikaan kiireisesti kuhiseva ravintola toivottaa nälkäisen ruokailijan aurinkoisesti tervetulleeksi. Kotoisa tunnelma idyllisessä miljöössä takaa virkistävän lounaskokemuksen. Kolmon3n tarjoaa arastelematta viikottain vaihtuvan monipuolisen kotiruokalounasmenun, josta jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Kasvisannoksen lisäksi bistro tarjoaa Päivän annoksena vegaanivaihtoehdon joka torstai.

Illallisaikaan fiinimpi ilmapiiri laskeutuu pöytiin. Pohjoismaista keittiötä raikkaasti yhdistelevän À la Carte menun vaihtoehdot ovat simppeleitä, mutta rohkeita. Lisäksi ruokailija voi valita kahdesta menuvaihtoehdosta; ensimmäinen sisältää kaksi alkuruokaa, pääruoan ja jälkiruoan keittiömestarin valintojen mukaan. Toisena vaihtoehtona on ottaa konstailematon, mutta kekseliäs kuuden ruokalajin maistelumenu.

Oma pienpanimo tähtää luoviin, rohkeisiin makuihin

Ravintolan menestyksekkään pyörityksen ohella omistajat perustivat myös viime vuonna oman panimon, Lumi Brewing Companyn, Espooseen. Kotimaisen pienpanimon tuotteita tarjoillaan tietysti ruoan kyytipojaksi paikan päällä Kalliossa. Kuusi vaihtoehtoa hanaoluen lisäksi tarjoavat raikkaita, luovia makuja männystä mustikkaan, juuri sopivia suomalaiseen suuhun. Tölkkituotteet pääsivät viralliseen ulosostoon Kolmos3sta viime kesänä. Alta löydät pari kommenttia koottuna helmikuun vierailijoilta:

Kiitos loistavasta illasta! Ruoka oli herkullista ja ulkomainen vieraani kehui välitöntä ja erinomaista palvelua vielä seuraavanakin päivänä. Tulen ehdottomasti uudestaan. – Satu

Aivan upea ravintolailta! Erityismaininnan ansaitsee mustajuurikeitto, joka mykisti pöytäseurueen nauttimaan makuelämyksestä. Lämmin kiitos myös erittäin ystävälliselle ja asiantuntevalle henkilökunnalle. -Milla

Top 10 Ravintolat Helmikuussa 2019

  1. Ora Restaurant, Helsinki
  2. Ravintola Roux, Lahti
  3. Kolmon3n, Helsinki
  4. Kaskis, Turku
  5. OlO, Helsinki
  6. Nera, Kokkola
  7. Ravintola Verka, Hämeenlinna
  8. Ravintola Emo, Helsinki
  9. Rupla Kallio, Helsinki
  10. Bistro Popot, Lahti

Asiakasarvosteluista

Aina kun varaat pöydän DinnerBookingin kautta, saat käyntisi jälkeen mahdollisuuden jättää arvostelun ravintolasta, arvioiden ravintolan ruuan, palvelun, miljöön ja yleisen hinta-laatu suhteen laadun. Asiakkaat voivat vain arvioida ravintoloita joissa ovat käynneet, ja helmikuun top listaus on koottu yli 2 000:n arvostelun perusteella.

Muut ravintolauutiset...