Läpileikkaus Aasian ruokamaailmasta Tampereella: Marraskuun vieraiden Suomen Top 10 ravintolaa

thumb image

Taas on kuukausi vaihtunut, ja taas pääsee allekirjoittanut jännittämään ketä te, arvon 1800 arvostelua jättäneet ruokakansalaiset, olette tällä kertaa suosineet. Kumpi kolmikirjaimellisen nimen omaava helsinkiläinen ravintola tällä kertaa istuu ykkösenä? Onko Turku edelleen kovassa suosiossa? Pääseekö Jyväskylän Stefan’s Steakhouse taas listalle? Löytyykö listalta juuri sinulle sopiva uusi suosikki? (Näiden kysymyksien vastaukset ovat tällä kertaa Ora, on, kyllä, ja tottakai!)

Tässä kuussa on ollut kivaa nähdä kuinka jotkut vanhat tutut ovat palanneet listalle, ja miten monipuolista siellä jälleen kerran on. Jännittävää on myös katsoa miten lista tulee tulevaisuudessa kehittymään, sillä teidän arvosteluja tulee koko ajan enemmän (2000 arvostelun raja rikki tässä kuussa, jooko?), ja myös DinnerBookingista löytyvien ravintoloiden määrä kasvaa. Mitäs jännää sieltä ensi vuonna löytyykään? Ken tietää, mutta tässä kuussa sieltä löytyy vaikka mitä, esimerkiksi Tamperelaisten kestosuosiossa olevaa aasialaista!

Läpileikkaus Aasian ruokamaailmasta

Tampereen Masu Asian Bistro on noussut eksoottisilla Aasian mauillaan kovaan Tamperelaiseen suosioon. Keittiön vision saa parhaiten kiteytettyä kuvittelemalla, että kokit ovat käyneet reppureissaamassa läpi Aasian, ja ovat sieltä napanneet makuja ja inspiraatioita mukaan jotka he ovat Suomeen palatessa muokanneet ja yhdistäneet hyvinkin monipuoliseksi mutta helposti lähestyttäväksi kokonaisuudeksi.

Tarjolla on kaikkea. Teppanyaki pöydällä silmien edessä valmistettuja yllätysmenuita, tavattoman paljon erilaisia susheja josta muun muassa paahdettu lohinigiri kannattaa kokeilla, ja kaikenlaisia yksittäin tai menukokonaisuudessa kokeiltavia herkkuja, joista legendaarisin on suussa sulava ylikypsällä possulla täytetty höyrytetty sämpylä, eli Hirata Bun.

Ja jos kunnon nautintoa haluaa elämään, niin kannattaa suunnata kohti Masua aina sunnuntaiaamuisin, sillä silloin on tarjolla Masun sunnuntaibrunssi, läpi päivää elävä ja kehittyvä elämys jossa on tarjolla monenlaisia annoksia, joidenka kirjo vaihtelee aina sitä tahtia, kun keittiö uusia annoksia saa valmiiksi.

Tätä parempaa Aasian ruokaa saa kyllä etsiä! Eli eikun vaan varaamaan pöytää ja nauttimaan! Ai mitä, vielä epäilyksiäkö on? Noh, tässäpä olisi vähän muiden vieraiden jättämää palautetta:

”Aivan mahtavan makuista ruokaa ja mukava henkilökunta! Oltiin ensimmäistä kertaa ja tullaan varmasti uudestaan :)” – Hannu

”Kiitos kaikille Masulaisille hyvästä illasta ja palvelusta :)” – Jonna

”Kiitos, ensimmäinen kerta ja ei todella jää viimeiseksi. Ruoka ja viinit todella makuhermoja kutkuttavia sekä loistava palvelu!” – Jouni

”Aivan huikea paikka! Ihan must joka kerta, kun tulen Tampereelle! Erittäin vahva suositus. Parhaat sushit ikinä+ kaikki muukin.” – Helena

PS. Masu löytyy myös Helsingistä!

Top 10 Ravintolaa Suomessa Marraskuussa 2018

  1. Ora Restaurant, Helsinki
  2. Kaskis, Turku
  3. Chapter, Helsinki
  4. Kitchen & bar by Maannos, Helsinki
  5. Bistro Popot, Lahti
  6. Stefan’s Steakhouse Jyväskylä, Jyväskylä
  7. Kakolanruusu, Turku
  8. Kolmon3n, Helsinki
  9. Nera, Kokkola
  10. Masu Tampere, Tampere

Asiakasarvosteluista:

Aina kun varaat pöydän DinnerBookingin kautta, saat käyntisi jälkeen mahdollisuuden jättää arvostelun ravintolasta, arvioiden ravintolan ruuan, palvelun, miljöön ja yleisen hinta-laatu suhteen laadun. Asiakkaat voivat vain arvioida ravintoloita joissa ovat käynneet, ja marraskuun listaus on koottu liki 1800:n arvostelun perusteella.

You may also like...