thumb image

Take Away Tampere: kaupungin kootut take away -ravintolat

Vaikka ravintolat ovatkin hetkellisesti kiinni, ravintolatason ruokailua ei tarvitse suinkaan unohtaa: ravintola-annoksia saa nimittäin nyt tilattua kotiin enemmän kuin koskaan aiemmin! Katso tästä päivittyvä kooste upeista tamperelaisravintoloista, joista voit noutaa nautittavaa lounaalle, illalliselle ja viikonloppuun:

Piemonte

Tampereen ihastuttava, italialainen viinibaari ja ravintola Piemonte palvelee asiakkaitaan nyt take away -annosten merkeissä. Vaihtuvalta ruokalistalta voi löytyä niin pastaa, pancettaa ja chiliä kuin suussasulavaa tryffelirisottoakin. Pääsiäisen take away -menuna Piemonte tarjoaa antipastilajitelman, ylikypsää karitsaa valkosipuliperunalla tai vaihtoehtoisesti täytettyä munakoisoa kaali-fenkolisalaatilla sekä perinteistä tiramisua.

Avoinna: katso ajankohtaiset ennakkotilausajankohdat ravintolan Facebook-sivulta

Tilaa Piemontesta ➤

Maranga

Kuvituskuva

Tampereen Hämeenkadulla kortteeraava Maranga tarjoilee etelä-eurooppalaista keittiökulttuuria parhaimmillaan. Ravintolan uusi take away -menu julkaistaan aivan näillä hetkillä, mutta sitä ennen Marangan tarjonnasta voi nauttia jo torstaina pääsiäisboxien muodossa! Upea pääsiäisateria rakentuu punaviinissä haudutetun lammaspadan ympärille, ja jälkiruoaksi on tarjolla valkosuklaamoussea passionhedelmällä.

Avoinna: tarkista ravintolan sivuilta

Kotiinkuljetus: on (max 10km Tampereen keskustasta kuljetusmaksulla)

Tilaa Marangasta ➤

Gastropub Tuulensuu

Sisarravintola Gastropub Kalevan annos

Hämeenpuiston laidalla Gastropub Tuulensuussa take away -valikoima on laajaakin laajempi: Tuulensuun lisäksi Gastropub Kalevan, Tapas Bar Inezin ja Deli 1909 & Wine Barin suosituimmat annokset on koottu yhteiselle pop up -menulle. Listalta löytyy niin pientä naposteltavaa illanviettoon kotona kuin tuhteja annoksia esimerkiksi Urjalan peurapadan, kermaisen tryffelipastan tai lämpimän vuohenjuustosalaatin muodossa.

Psst. Varastontyhjennyksen ansiosta saatavilla on myös runsaasti tarjouksia take away -oluista.

Avoinna: ma-pe 11-13 sekä 16-20, la 14-20 ja su 14-17

Tilaa Tuulensuusta ➤

Bertha

Berthan tavanomaista illallisannostarjontaa.

Rautatienkadulta löytyvä Ravinteli Bertha tarjoilee tiistaisin keittiömestarin kotiruokaa Berthan takaovelta tai kotiinkuljetettuna. Jokaisena myyntipäivänä tarjolla on useampi maukas kotiruokavaihtoehto, joka toimitetaan runsaassa 1,5 kg pakkauskoossa. Näistä neljälle hengelle riittävistä kotipakkauksista voi löytyä valintasi mukaan esimerkiksi ylikypsää naudanposkea tai lämminsavustettua lohta.

Avoinna: tiistaisin klo 12-18

Kotiinkuljetus: on (Tampereen alueella 50 ensimmäiselle ennakkotilaajalle tiistaisin klo 10-12)

Katso menu ja tilaa Bertahasta ➤

Pizzeria Luca

Tekeekö mielesi tänä iltana vähän parempaa pizzaa? Nyt on mitä loistavin hetki laittaa testiin Frenckellin aukiolla sijaitseva Pizzeria Luca. Roomalaisen Luca Platanian perustama pizzeria tarjoaa kattavan valikoiman perinteiseen tapaan valmistettuja pizzoja – myös vegaanisina versioina. Pohjois-Euroopan parhaaksi valitun pizzerian lämmin motto on: “Pizza on kuin elämä. Sille pitää antaa hyvä pohja.”

Avoinna: ma-to: 16-21, pe 16-22 ja la: 13-22

Kotiinkuljetus: on (Wolt ja Foodora)

Katso menu ja tilaa Lucasta ➤

+ Huber

Kuvituskuva

Berthan sisarravintola Ravinteli Huber palvelee tällä hetkellä tamperelaisia ehkäpä kaupungin laadukkaimpana lihakauppana. Aleksis Kiven kadulla sijaitseva Huber tarjoilee mitä parhaimmat raaka-aineet kotikokkailuihin. Valikoimissa voi olla esimerkiksi naudan dry aged- entercotea sekä lypsylehmän fileeselkää.

Avoinna: pihvien ulosmyyntiä torstaisin klo 14-18

Katso Huberin valikoima ➤

Muista myös nämä Tampereen take away -ravintolat:

Aisti 

Aloha Ramen

Fujimi

HOAX

Hygge 

Kajo

Kattila

Liv

Los Pollos

Malabadi

Mama Bear 

Naughty BRGR

Tacos’n’Tequila

Plevna

Periscope

Public House Huurre

Purebite

Pancho Villa Hämeenkatu ja Satakunnankatu

Sitko Pizza

Suomalaisen Klubin ravintola

Vaihmalan Hovi

Wanha Tappi

Winebridge

Zarillot

Suosittelemme tarkistamaan ajankohtaiset aukioloajat, ruokalistat ja kuljetusmahdollisuudet kunkin ravintolan sivuilta tai sosiaalisen median kanavista. Viimeisin päivitys: tiistai 7.4.

Muut ravintolauutiset...