Maukasta loppuvuotta – Tampereen Joululounaat!

thumb image

Joulukuu! Juhlapyhien odotus sen kuin vaan kiihtyy, ja tekemistä riittää kaikilla vaikka kuinka. Mutta kaiken tämän riehan aikana on hyvä muistaa herkutella, ja mikäs sen parempi tapa sen tehdä kuin istahtaa mukavan seuran kanssa joululounaalle? Nii-in.

Me ollaan täällä DinnerBookingilla käyty läpi meidän liki 100 ravintolaa (ja tuo määrä koko ajan kasvaa!) ja menty poimimaan mahtavia ravintolaelämyksiä näin vuoden loppua varten. Alta löydätte meidän Tampereen valitut palat, mutta jos muu Suomi kiinnostaa, voit klikkaa itsesi meidän Helsingin listaan tai muiden kaupunkien koottuun listaan!

Ravinteli Huber

Pari kuukautta sitten Tamperradassa yleisön suosikin tittelin voittanut Huber tarjoaa näin joulun alla 10-21.12. perinteiseen 11.00-14.00 lounastuokioon maistuvan lihaisaa joululounasta! Luvassa on mehevää burgeria, ja maistoisaa kolmen ruokalajin menua.

Itse lista on kuitenkin tässä vaiheessa vielä mysteeriksi jäänyt, mutta kun kisavoittoja on jo tänä vuonna tullut (ja nimkkomakkara on kestosuosikki!), niin eihän epäilyksiä voikkaan olla siitä, kuinka hyvää Huberin joululounas tulee olemaan. Jos lihaisa joulun odotus siis kiinnostaa, niin ei kun vaan pöytää varaamaan!

 

Missä: Aleksis Kiven katu 13, 33200 Tampere
Varaa pöytä Ravinteli Huberiin ➤

Kitchen & Bar Dabbal

Lapin makuja etelään tuonnut, ja aikoinaan Sivumaun Jari Kinnusen ”perkeleen hyväksi” kuvailema Dabbal tarjoaa 11-21.12. aikavälillä klo 11.00-14.00 perinteistä joululounasta jossa loistaa keittiön Lapin inspiraatio.

Listalta löytyy toki poroa, rieskaa, ja muuta pohjoisen perinneruokaa, mutta myös klassisia jouluruokia noutopöydästä mielinmäärin. Toimivaa, herkullista, ja sangen turvallinen veto kaikille klassisemman nautinnon ystäville!

 

Missä: Yliopistonkatu 44, 33100 Tampere
Varaa pöytä Kitchen & Bar Dabbaliin ➤

Bodega Salud

Hiukan erilaista joulumenuta tarjoileva Bodega Salud tuo Tampereelle Espanjasta inspiraatiota saatua joululounasta 10-21.12. perinteiseen lounasaikaan kolmen ruokalajin pläjäyksellään, joka on myös vegaanisena saatavilla!

Luvassa on perinteiseen jouluruokaan verrattuna aurinkoisempaa tarjontaa, jossa esimerkiksi pääruuaksi saadaan maistuvaa grillattua härkää, halloumia tai tofua, ja tietenkin maistuvaa Riojalaista. Näitä herkkuja kun syö, saattaa hyvinkin unohtaa ulkona vallitsevan synkkyyden!

 

Missä: Tuomiokirkonkatu 19, 33100 Tampere
Varaa pöytä Bodega Saludiin ➤

Ravinteli Bertha

Tampereen parhaimpiin ravintoilihin kuuluva Ravinteli Bertha tarjoaa parin viikon verran 11-21.12. neljän ruokalajin joululounasta. Klo 12-14 valmistaa keittiö omaan tyyliin sopivaa herkkua, eli siis loistava valikoima paikallisen ja globaalin ruokatyylin sekoituksia joilla taataan mahtava joulunodotus, ainakin herkuttelun osalta.

Listaa ei vielä ole julkaistu, ja lupauksissa kerrotaan vain että menu kootaan keittiön fiiliksien ja sen hetken parhaimpien raaka-aineiden mukaan. Mikä fiilis keittiöllä? Mitkä ne parhaat raaka-aineet juuri nyt ovatkaan? Jännittävän mystistä, mutta mitä tahansa pöytään tulee, Berthan maine ja osaaminen takaavat sen, että se epäilemättä lunastaa kaikki odotukset. Pöytävarauksia siis tekemään, rakkaat herkkusuut!

 

Missä: Rautatienkatu 14, 33100 Tampere
Varaa pöytä Ravinteli Berthaan ➤

Kansikuva: Visit Tampere/Laura Vanzo

You may also like...