Suomen korkein rakennus: Syö ja nauti 360 asteen näköalasta Tampereella

thumb image

Näkötorni Ravintola Näsinneulan sanotaan olevan Tampereen sydän. Näköalatasanteen yläkerrassa 124 metrin korkeudessa hurmaa Ravintola Näsinneula. Tämä yksi Tampereen parhaista ravintoloista vie arjen yläpuolelle, todellakin. 

Haluaisitko sinä syödä lounasta tai nauttia illallista Suomen korkeimmassa rakennuksessa? Tampereen ikoninen maamerkki kohoaa kohti pilviä tarjoten tähän mahdollisuuden.

Palvelu oli erinomaista ja ruoka taivaallista, näköaloista puhumattakaan!

12. maaliskuuta 2022, asiakas Raija

Näsinneulan huipulla sijaitsevassa ravintolassa lähituottajien kotimaiset raaka-aineet taipuvat todellisiksi taidonnäytteiksi. Suomen luonto tarjoilee parastaan, ravintolan keittiö puhtaita makuja, mielenkiintoisia makuyhdistelmiä ja silmiä hivelevää estetiikkaa. Panoraamanäkymät kahdelle järvelle yli Tampereen kruunaavat ravintolaeläymksen. 

Pöytävarausta tehdessä ei tarvitse miettiä, missä kohtaa ravintolaa mieluiten istuisi – pyörivä ravintolasali takaa, että jokainen pöytä on ravintolan parhaalla paikalla. Yksi kierros kestää 45 minuuttia ja sen aikana pääsee ihailemaan maisemia kaikkiin ilmansuuntiin. Illallisen aikana upea auringonlaskukin ehtii osua jokaisen kohdalle varmasti. 

Kotimaiset raaka-aineet keskiössä

Ravintola Näsinneulan ravintolapäällikkö Janne Hilli lähettää aurinkoisia terveisiä keskeltä keväistä kaupunkia. Ravintolan konseptia on hiottu entisestään menneiden kuukausien aikana ja herkuttelijat toivotetaan tervetulleeksi nauttimaan eheästä kokonaisuudesta: täysin poikkeuksellisista näkymistä, sydämellisen lämpimästä palvelusta, alusta loppuun asti valmistetusta ruoasta ja siihen saumattomasti sovitetuista juomista. 

Erityisen tyytyväiseltä Hilli kuulostaa kertoessaan kotimaisuuden olevan yksi ravintolan tärkeimmistä arvoista. Laatuun ja makuun panostetaan entistä vahvemmin ja lähituottajien tarjoamia raaka-aineita hyödynnetään niin paljon kuin mahdollista. 

Rehellinen ruoka kerää asiakkailta kehuja ja aito palaute tuntuu ravintolapäällikön mukaan aina hyvältä. Yksittäisistä annoksista paikallinen järvikuha ja punajuuren kanssa tarjoiltava poro nousevat usein ylitse muiden.

Sesonkien mukaan elävä Finlandia -menu on tullut jäädäkseen. Tämä on vielä yli kymmenen vuoden jälkeenkin ravintolan ylivoimaisesti suosituin menu

Janne Hilli

Monta syytä matkustaa Tampereelle 

Ravintola Näsinneulasta pääsee seuraamaan vaihtuvia vuodenaikoja ja Tampereen menoa paraatipaikalta. “Tampereella on yleisesti hyvä pöhinä tällä hetkellä”, Hilli toteaa. Kaupunki on tulevana keväänä ja kesänä täynnä tapahtumia. Monen suomalaisen ja kansainvälisen vieraan tavoin Hilli odottaa innolla juuri valmistuneella areenalla pelattavia jääkiekon MM-kisoja. Ravintola Näsinneulassa myös kisaturistit halutaan vakuuttaa vahvalla tekemisellä. 

Näsinneulaan suositellaan pöytävarauksen tekemistä niin illallisella kuin kolmen ruokalajin lounaalle. Ravintola on hyvin suosittu ja pöydät ovat usein täynnä herkuttelijoita.

Ravintola Näsinneula

Laiturikatu 1

Muut ravintolauutiset...