Huippuravintola Lapissa: Aurora Estate on kahden vahvan naisen taidonnäyte ja toteutunut unelma

thumb image

Lapissa on sesonki täydessä käynnissä, rajoitukset ovat vihdoin voitu unohtaa ja ihmiset nauttivat elämyksistä lumen ympäröiminä enemmän kuin koskaan ennen.  Näitä pohjoisen elämyksiä tarjoaa myös kahden naisen toteutunut unelma – boutique hotelli ja tämän yhteydessä sijaitseva ravintola. Haluamme nostaa esille nämä inspiroivat naiset “Etsi meidät, hemmottelemme sinut piloille” -sloganin takaa. 

Aurora Estate on kahden yrittäjänaisen tarina siitä, miten kaikella on tarkoituksensa, eikä mitään kannata pitää itsestään selvänä. Hotellin ja tämän yhteydessä toimivan ravintolan perustajat Heidi Seikkula ja Sirly Ylläsjärvi ovat luoneet kokonaisuuden, joka neljä vuotta sitten nimettiin Euroopan parhaaksi uudeksi boutique hotelliksi. Intohimo tekemiseen on vahvistunut vuosien aikana ja toimintaa kehitetty vähintään kansainvälisten meriittien arvoisesti. 

Naistenpäivän kunniaksi haastattelimme toista näistä upeista naisista, Aurora Estaten keittiöstä vastaavaa Sirlyä. Nyt selviää, mistä ravintolan suosittu poroannos on saanut inspiraatiota, mitä asiakasarviot merkkaavat ravintolalle ja mihin Helsingin ravintolaan Sirly itse aikoo tehdä seuraavan pöytävarauksen. Ja juonipaljastuksia tulevasta – niitä on myös tarjolla! 

Nainen suoraan Top10-listojen kärkisijoilta

Aurora Estate on tuttu näky parhaiten arvosteltuja ravintoloita listattaessa. Tästä Sirly on kovin otettu ja toteaa vilpittömän kiitollisena: “Jokainen asiakaspalaute on meille tärkeä.” Samalla hän tuo esille, miten hyvät arvostelut nostavat ravintolaan tulevien asiakkaiden odotukset jo lähtökohtaisesti korkealle, eikä virheisiin jää varaa. 

Kuukausittain ilmestyviä Top10-listoja Sirly sanoo seuraavansa myös itse aktiivisesti ja etsivänsä usein uusia ravintoloita DinnerBookingin kautta. “Todelliset asiakkaat luovat listat ja suositukset tuntuvat juuri tästä syystä luotettavilta.” 

Toinen huippuarvostelut saanut ravintola nousee heti esille, kun Sirlyltä kysyy, minne hän seuraavaksi tehdä varauksen itselleen. “Palacessa en ole vielä päässyt käymään ja sen haluan ehdottomasti kokea. Olen kuullut ja lukenut siitä pelkästään positiivista” Seuraavalla Helsingin reissulla ei siis tarvitse erikseen hakea ravintoloita – suunnaksi otetaan Eteläranta. 

Eteläranta 10

Inspiraatio annokseen rakkaalta naiselta 

Aurora Estatessa pääosassa ovat puhtaat raaka-aineet ja niistä syntyvät aidot maut. Sirly itse nostaa esiin tämän hetkiseltä listalta hänelle rakkaan naisen inspiroimana syntyneen annoksen. Mummon valmistama ohramuusi oli hänen suurinta herkkua lapsena. Tätä puikuloista, ohrasta ja poronsilavasta valmistuvaa makumuistoa tarjoillaan asiakkaille poron lisukkeena ja palaute on ollut ylistävää. 

Annokseen liittyy selvästi vahva tunneside ja sama ylpeys huokuu Sirlyn sanoessa: “Lappi on mun koti.” Ylläsjärven rannalle, tunturien välittömään syleilyyn asiakkaat toivotetaan tervetulleeksi yhtä sydämellisesti kuin kylään omaan kotiin. 

Tirronniementie 4 C

Paljastuksia yrittäjänaisten suunnitelmista 

Aurora Estaten yrittäjänaiset toivovat voivansa näyttää tietä muille alasta haaveileville naisille. Osaltaan perinteisen kokin kuvaa Sirly haluaa rikkoa osallistumalla Diili -ohjelman tulevalle kaudelle. Naiskokin lisäksi ohjelmassa nähdään bisnesnainen, jonka suurin vahvuus luovuus on eduksi kummassakin roolissa. 

Tällä valtavan lahjakkaalla, vahvalla naisella on selvästi paljon annettavaa ja jotain uutta aina kehitteillä. Yhdessä yhtiökumppaneiden kanssa Aurora Estaten alle tullaan avaamaan pian aivan uudenlainen ravintolakonsepti. Jotain Sirly tästä suostuu jo paljastamaan: “Luonto tuodaan Inarissa yhä lähemmäs elämyksiä janoavia asiakkaita ottamalla heidät mukaan jo raaka-aineiden hankintaan kuten marjojen keräämiseen tai riistan metsästykseen.” Jäämme innolla odottamaan!

Muut ravintolauutiset...