Uusi BBQ ravintola on auennut Helsingin keskustaan!

thumb image
Foto: BBQ Royale

Toukokuussa Helsingin Stockmannin katutasoon auennut BBQ Royale tarjoilee grillistään premium-tuotteita: menu koostuu laadulla valmistetuista hampurilaisista ja liha- ja kala-annoksista sekä niiden rinnalla tarjoiltavista lisukkeista.

Menun annokset perustuvat tuoreuteen, korkeaan laatuun ja huolella suunniteltuihin makuyhdistelmiin. ”Nimikkoburgerimme sisältää kolme ainesosaa: Pihvi. Juusto. Sämpylä. Hyvillä raaka-aineilla asioista ei tarvitse tehdä monimutkaisia.”

Jos BBQ Royale vastaa uuden ravintolakokonaisuuden New Yorkin kaipuuseen, asiakkaat Pariisiin johdattelee puolestaan katutasosta niin ikään löytyvä uusi Café Royale, joka on saanut inspiraationsa 1930-luvun pariisilaiskahviloista. Tunnelman takaavat tuoreen kahvin tuoksu, vastaleivotut herkut, salaatit, keitot ja tietenkin samppanja. Viikonloppuisin Café Royalesta on saatavilla klassinen afternoon tea.

Kahvilassa on myös erillinen superruokaan keskittynyt nurkkaus, josta saa tuoreita mehuja ja smoothieita sekä terveellisiä salaatteja ja trendikkäitä kulhoannoksia joko paikan päällä nautittavaksi tai mukaan napattavaksi.

Maineikkaat Thomas ja Micke ravintolan ohjaksissa

Ravintolan ja kahvilan ohjaksissa toimii yhtiökumppaninsa Thomas Strandvikin kanssa sekä Suomessa että Ruotsissa Vuoden kokki -tittelin saanut ahvenanmaalainen Michael ”Micke” Björklund.

”Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että pääsemme esittelemään Stockmannin asiakkaille räätälöimämme kokonaisuuden, jollaista myös itse olemme kaivanneet Helsingin ydinkeskustaan. Meille tunnelma on todella tärkeä, ja haluamme menun lisäksi myös sisustuksen avulla luoda ilmapiirin, josta on aistittavissa Stockmannin pitkä historia. Jokainen yksityiskohta on mietitty huolella, ja uskomme, että asiakkaat tulevat viihtymään kanssamme”, Björklund sanoo.

Björklund on monelle tuttu esimerkiksi suomenruotsalaisesta lifestyle-televisio-ohjelmasta Strömsö. Vuonna 2020 Björklund voitti Ruotsin Robinsonin, jossa hän pääsi haastamaan omia kokkaustaitojaan äärimmäisissä olosuhteissa. Kun ruokaa oli selviytymisformaatissa rajallisesti tarjolla, se opetti arvostamaan raaka-aineita entisestään ja aivan erilaisella tavalla kuin ennen.

Uuden Royale-ravintolakokonaisuuden avaaminen oli Stockmannin vastaus asiakkailta saatuihin toiveisiin.

”Meille on Stockmannilla tärkeää, että tavaratalomme tarjoavat ostosmahdollisuuden lisäksi asiakkaille kutsuvan olohuoneen, jossa viettää aikaa ja kokea elämyksiä. Olemme vakuuttuneita, että Micke ja Thomas tiimeineen luovat Helsingin-tavarataloomme viihtyisän paikan, jossa istahtaa hetkeksi alas ostosten lomassa, viettää pitkää viikonloppulounasta ystävien kesken tai josta napata mukaan herkullinen illallinen koko perheelle”, Stockmannin Helsingin-tavaratalon johtaja Jenni Pöllänen sanoo.

Aleksanterinkatu 52, Helsinki

You may also like...