Pasilan uusi ravintola Flavourium on makukokemusten juhlaa! 

thumb image

Uutuusravintola Flavourium vietti lauantaina avajaisiaan Helsingin Pasilassa. Ostoskeskus The Mall of Triplan viidennessä kerroksessa sijaitseva ravintola tarjoaa paitsi monipuolisia makuja juhlistavan kokemuksen, myös upean illallismiljöön loistavine näköaloineen. 

Myöhäisistä illallisista nauttiville Flavourium täydellinen valinta: se on yksi harvoista ravintoloista Helsingissä, joiden keittiö on auki jopa puolille öin. 

Makukokemuksilla leikittelevä menu

Jotkut ovat saattaneet saada jo pieniä maistiaisia ravintolasta Flavouriumin järjestämien joululounaiden merkeissä. Ensimmäisellä varsinaisella menullaan Flavourium näyttää ominaisen tyylinsä sukeltamalla syvälle makuaistimusten maailmaan: annoksissa esitellään erilaisia valmistustapoja sekä maustamisen mahdollisuuksia monipuolisella otteella.

Flavourium leikittelee mauilla erityisesti kuuden ruokalajin nimikkomenussaan. Maistelumenu pitää sisällään esimerkiksi omenalla, sitruunatimjamilla ja vaniljalla maustettua kampasimpukkaa sekä eri tavoin valmistettua kuhaa, jota tarjoillaan kukkakaalin, karamellisoidun kerman ja mädin kanssa.

À la carte -listalta löytyy ihanaa, yrttistä kasvislasagnea artisokalla sekä muun muassa Täydellinen pihvi? -niminen makumatka eri kypsyysasteisten marmoripihvien pariin. Jälkiruokien puolella nautittavana on sitruunapiirakkaa, maustettua suklaata ja viidellä eri tavalla valmistettua popcornia.

A21 Classics -baari tarjoilee cocktaileja paitsi klassikkoversioina, myös Flavouriumin omina fiksattuina luomuksina. Drinkkilistalla on myös runsas valikoima alkoholittomia juomia. Saatavilla on sekä Flavouriumin oman limonaditehtaan maistuvia tuotoksia että mocktail-versioita baarin drinkeistä.

Vieraile Flavouriumissa ➤

Muut ravintolauutiset...