Uusia ravintoloita avautuu nyt vilkkaasti ympäri Suomen – tässä neljä vierailun arvoista uutusnimeä

thumb image

DinnerBooking on saanut kesän kuluessa joukkoonsa lukuisia uunituoreita ravintoloita, jotka ovat uusia niin meille kuin koko Suomen ravintolamaailmallekin. Tässä neljä aivan vastikään ovensa avannutta ravintolaa, joihin on syytä syöksähtää suupalalle heti ensimmäisten kävijöiden joukossa.

Vinola Wine & Bistro

Vinola on lempeästä tunnelmasta ja viehkeistä viineistä nautitivan ykkösvalinta Seinäjoella.

Seinäjoelle avautunut Vinola Wine & Bistro ottaa ilon irti ravintolarakennuksen kaltevuudesta. Täällä tunnelma on rento ja vaivaton, ehkäpä huumoriltaankin hieman vinoutunut. Suorakulmasta poikkeavien seinämien lisäksi nimellä viitataan ravintolan vankkaan viinituntemukseen – viinivalikoima elää päivittäin ja valloittaa varmasti jokaisen rypälejuomista viehättyvän. Ruokalistalla on nokkelasti nimettyjä, pieniä sivuloita juoman kylkeen sekä kattava valikoima niin pastoja kuin jälkiruokajäätelöitäkin.

Varaa pöytä Vinolasta ➤

Stefan’s Steakhouse Oulu

Stefan Richterin nimikkoravintola on tunnettu laadukkaista pihveistään.

Muutama päivä sitten pihvigrillinsä lämmitellyt Stefan’s Steakhouse Oulu on Stefan Richterin viimeisin aluevaltaus Suomen kartalla. Oulun ravintoloiden keskipisteeseen Kauppurienkadulle tiensä löytänyt ravintola on seitsemän sisarravintolansa tapaan tunnelmaltaan letkeä ja annoksiltaan runsas. Suunnittelija Jaana Ekmanin johdolla toteutettu tilan sisustus henkii puun, nahan ja peilikaakelin avulla juuri pohjoisen pääkaupunkiin sopivaa tummanpuhuvaa tunnelmaa.

Varaa pöytä Stefans Steakhousesta ➤

Ravintola Laava

Laava on uniikki ravintolakokonaisuus, joka johdattaa kävijänsä fantasiamaailmaan miljöön lisäksi mielikuvituksellisilla mauilla.

Ravintola Laava on luonut Helsinkiin jotain täysin uutta: hulppean ja monipuolisen teemaravintolan, joka ammentaa inspiraatiota elokuvien fantasiamaailmasta. Keittiömestari Greg Easterin luoma kokonaisuus vie kävijänsä todellakin täysin uudenlaisen ruokailukokemuksen pariin – sellaisen, jonka aikana unohtaa istuvansa vanhassa arvotalossa keskellä Kaartinkaupunkia. Laavassa on kahdeksan teemasalia, jotka aloittavat toimintansa vähitellen. Tällä hetkellä pääset tutustumaan polynesialaistyylisen tiki-baarin juomiin ja ruokiin. Pian ovensa avaa myös Salainen puutarha.

Varaa pöytä Laavasta ➤

Ravintola Uoma

Uoma on tunnelmallinen hämeenlinnalaisuutuus, jossa niin annokset kuin tilatkin viehättävät kauneudellaan.

Hämeenlinnalainen yrittäjäkolmikko on avannut kotikaupunkiinsa ravintolan, joka rakentuu ystävyydelle, ilonpidolle ja tietysti intohimolle ruokaan ja juomaan. Ravintola Uoman annokset ovat jaettavia, ja hieman tavallista anteliaammista annosmääristä huolimatta fine dining -tasoisia. Laadukkaan lounaan pääelementtinä on salaattibuffet, jota voi täydentää vaihtuvilla risotoilla sekä liha- tai kala-annoksilla. Päivälliseksi valittavana on pitkä illallinen tai lyhyt illallinen – molemmissa huomion keskipisteenä keimailee punajuuripastramoitu lohi, joka on viimeistelty versoilla ja purjotuhkalla.

Varaa pöytä Uomasta ➤

Muut ravintolauutiset...