thumb image

Marraskuun top 10 -ravintoloiden listalla kaksi uutta tulokasta !

Marraskuun top 10 -ravintoloiden listaus pitää sisällään jopa kaksi uutta tulokasta! Asiakkaiden mielestä parhaat ravintolat ovat marraskuussa olleet Helsingin vakiokasvot ORA, Olo sekä Kuurna, ja listalla on myös sellaisia tuttuja nimiä kuin Kaskis, Nude, Masu, Uoma ja Savoy.

Sijalta yhdeksän sen sijaan löytyy ensimmäistä kertaa Pyynikin Brewhouse, jossa on tarjolla oluiden lisäksi myös erityisen laaja bistrolista. Marraskuisen top-listauksen todellinen yllättäjä on kuitenkin Gallá Kitchen & Bar. Kuopiossa asemaansa pitävä ravintola on kohonnut niin ikään tuoreena tulokkaana suosikkien joukkoon, ja jopa niinkin näyttävästi kuin suoraan sijalle neljä.

Gallá Kitchen & Bar

Gallán rautua Teemu Kurikan kuvaamana.

Lapland Hotelsiin kuuluva Gallá Kitchen & Bar leikittelee Lapin mauilla Kuopiossa. Marraskuun neljänneksi suosituin ravintola tarjoilee niin aamiaista, kausibrunsseja, à la carte -annoksia kuin neljän ruokalajin yllätysmenutakin.

Joulukuussa Gallán kattauksiin tulevat 10.12. lähtien joululounaat. Perinteisten laatikoiden, graavilohen ja kinkun lisäksi tarjolla on tietenkin poronkäristystä. Joulun luumujälkiruoka on täällä tehty silkkisen pehmeän créme brûlèen muotoon. Jouluaattona pöytä on katettu joulumenun upeilla antimilla, ja sitä ennen itsenäisyyspäivän brunssille on vielä nopeimmille pari paikkaa jäljellä.

Pyynikin Brewhouse

Pyynikin Brewshouse tarjoaa loistavan olutvalikoiman, josta löytyy kumppani annokselle kuin annokselle. Kuva: Toni Honko, Lifestyle Media – Kohokohdat.fi

Tampereen suosittu panimoravintola Pyynikin Brewshouse on toinen ensimmäistä kertaa top 10 -listalle yltäneistä ravintoloista. Ravintolan annostarjonnassa on aina baariin sopivaa purtavaa niin ribsien, makkaroiden kuin burgereidenkin muodossa, mutta annosvalikoima ei rajaudu pelkästään tähän.

Ruokalistalla on muun muassa poron ulkofileetä tummalla olutkastikkeella, kasviksista maa-artisokka- ja punajuuripyrein sekä bataatein höystettynä – loistava annos joulunalusaikaan! Olutpaneroidusta turskasta valmistettu Fish and Chips -annos taas on klassinen baariherkku, ja jälkiruokalistalta löytää niin suklaakakkua kuin marjaisen makean Arboretumin talvinen puutarha -annoksen.

Marraskuun top 10 -ravintolat

Sijalta 4. löytyvän Gallá Kitchen & Barin aamiaistarjontaa.
  1. Ora Restaurant, Helsinki
  2. OlO, Helsinki
  3. Ravintola Kuurna, Helsinki
  4. Gallá Kitchen & Bar, Kuopio
  5. Kaskis, Turku
  6. Nude, Helsinki
  7. Masu Tampere, Tampere
  8. Ravintola Uoma, Hämeenlinna
  9. Pyynikin Brewhouse, Tampere
  10. Ravintola Savoy, Helsinki

Asiakasarvosteluista

Aina kun varaat pöydän DinnerBookingin kautta, saat käyntisi jälkeen mahdollisuuden jättää arvostelun ravintolasta. Arvioiden kohteena ovat niin ravintolan ruoka, palvelu, miljöö kuin yleinen hinta-laatusuhdekin.

Asiakkaat voivat arvioida ainoastaan ravintoloita, joissa ovat käyneet. Marraskuun top-listaus on koottu yli 2800 asiakasarvostelun perusteella.

Muut ravintolauutiset...