Kanavanrannassa nautitaan! Joulukuun vieraiden Suomen Top 10 ravintolaa

thumb image

Aijai, nyt se on ohi. Pikkujoulukaudesta ollaan selvitty, joulupöydän ruuat on ahmittu, lahjojen ostamisen jälkeinen pankkitilikauhu koettu, välipäivien koomasta herätty, ja uudenvuodenpäivän krapulasta toivuttu. Ai eikö ollut teillä samanlaista joulukuuta? Noh, hällä väliä, nyt on joulukuu totisesti takapeilissä, joka tarkoittaa toki kaikenmoisia uudenvuodenlupauksia sun muuta, mutta se myös tarkoittaa että on aika kuluneen vuoden viimeiselle kuukausittaiselle Top-10 listalle! (Koko vuoden Top-10 tulee myöhemmin)

Mitkä ravintolat ovat olleet suosiossa joulukauden huuman aikana? Jännittää! Mutta ennen kun siihen päästään, niin nopea kysymys: kuuluuko sinun uuden vuoden lupauksiin lihasta luopuminen? Jos kuuluu, niin tsekkaappa meidän vinkit hyvään helsinkiläiseen vegeilyyn! Nämä paikat kun on testattu, niin saattaa jäädä kasvissyöminen pidemmän ajan tavaksi!

Mutta sen pidemmittä puheitta, on aika listaa edeltävälle pikaprofiilille. Kukakohan se siellä on?

Kanavanrannassa herkutellaan designympäristössä

Helsingin Ruoholahden kanavan rannassa sijaitseva Faro Channelside Bar & Restaurant on upea avaran valoisa rantaravintola. Tule paikalle niin kuin haluat, olisi se jalan, pyöräillen, autolla, taikka veneellä, hällä väliä, kunhan tulet nauttimaan. Talon väki itse mieltää Faroa olohuoneen jatkeena jossa voi rauhallisesti istua ja viettää tovin, oli se sitten pelkällä kahvilla, perjantai-aamiaisella, taikka pidemmän kaavan illallisella.

Faron bravuureihin kuuluu päivittäin muuttuva kattava lounas, sekä maistuvat bistroherkut, jossa yksinkertaisuus tarkoittaa vain lyhyempää matkaa nautinnon maailmaan. Klassikkoannokset kuten härkätartar tai sinisimpukoilla täytetty pata eivät ikinä petä, ja eihän sitä tarvitse liikaa kikkailla, että saisi esimerkiksi merianturasta makoisaa.

Poikkea sinäkin siis Faroon! Lounaalle, illalliselle, taikka perjantaisin järjestettävälle aamiaiselle, viikonlopun ennakkostarttiin. Ja nyt kannattaa etenkin Farossa käydä, sillä ravintolassa on juuri käynnistynyt bliniviikot! Ja jos edelleen epäilet, niin tässä olisi hiukan muiden jättämiä arvosteluja:

”Kasvissyöjät hienosti huomioitu. Valikoima runsas ja maittava. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.” – Tarja

”Kiitos mainiosta brunssista!” – Mikko

”Kiitos! Kaikinpuolin onnistunut ilta.” – Pia

Top 10 Ravintolaa Suomessa Joulukuussa 2018

  1. Ora Restaurant, Helsinki
  2. Ravintola Verka, Hämeenlinna
  3. OlO, Helsinki
  4. Kaskis, Turku
  5. Kakolanruusu, Turku
  6. Masu Tampere, Tampere
  7. Ravintola Roux, Lahti
  8. Stefan’s Steakhouse Jyväskylä, Jyväskylä
  9. Faro Channelside Bar&Restaurant, Helsinki
  10. Nera, Kokkola

Asiakasarvosteluista:

Aina kun varaat pöydän DinnerBookingin kautta, saat käyntisi jälkeen mahdollisuuden jättää arvostelun ravintolasta, arvioiden ravintolan ruuan, palvelun, miljöön ja yleisen hinta-laatu suhteen laadun. Asiakkaat voivat vain arvioida ravintoloita joissa ovat käynneet, ja joulukuun listaus on koottu liki 2000:n arvostelun perusteella.

You may also like...