Vinkit ystävänpäivän tarjouksiin ja yllätysmenuihin ravintoloissa!

thumb image

Edellisessä artikkelissa esiteltyjen ystävänpäivämenujen lisäksi ravintolat huomioivat rakkauden – tai ehkä suomalaisittain juuri ystävyyden – päivää myös erilaisin tarjouksin sekä antamalla parastaan yllätysmenujen rintamalla. Tässä pari valikoitua vinkkiä ystävänpäivän viettoon ravintolassa:

Gastropub Kaleva – Tampere

Kuvituskuva

Tampereella Gastropub Kaleva tarjoaa ystävänpäivänä kaikille pääruoan tilanneille herkullisen jälkiruoan veloituksetta. Italialaista tyylisuuntaa ja grillin klassikoita pöytiin kattavan ravintolan listoilta löytyykin varmasti illallisvaihtoehtoja mutkatonta ystävänpäiväillallista kaipaavalle. Lisäksi päivän aikana ruokailleiden asiakkaiden kesken arvotaan 20 euron arvoinen lahjakortti ravintolaan.

Ystävänpäivä Gastropubissa ➤

Kolmon3n – Helsinki

Kuvituskuva

Helsingissä ravintola Kolmon3n juhlistaa ystävänpäivää koko viikon. Etenkin lounastamaan kannattaa tulla kaksin, sillä lounaan kahdelle saa alennettuun 20 euron hintaan. Viikon lounaslistalta löytyy niin metsäsienirisottoa, paahdettua lohta ja kermaista katkarapukastiketta kuin porsaan lehtipihviäkin.

Ystävälounaille Kolmos3en ➤

Pizzeria Luca – Tampere

Tampereella Pizzeria Luca tarjoaa ystävänpäivänä 20 %:n alennuksen kaikista alkuruoista. Mikä olisikaan mahtavampi aloitus illalliselle kuin Antipasto Misto, joka sisältää laadukkaita italialaisia leikkeleitä, juustoja, viikunahilloa sekä talon leipää. Pääruokana pääset nauttimaan herkullisia, aitoja napolilaistyylisiä pizzoja.

Ystävänpäivä Pizzeria Lucassa ➤


Vessel Bistro – Helsinki

Jätkäsaaressa sijaitseva Vessel Bistro on tunnettu upeista yllätysmenuistaan, ja tätä nautintoa on tarjolla myös ystävänpäivänä. Ystävänpäivän yllätysmenun sisältö on luonnollisesti arvoitus, mutta tarjolla on varmasti skandinaavis-välimerellisen keittiön tuttua innovatiivista ja kaunista tyyliä.

Ystävänpäivä Vesselissä ➤


Gallá Kitchen & Bar – Kuopio

© Teemu Kurikka

Gallá Kitchen & Bar luottaa ystävänpäivänä niin ikään suosittuun yllätysmenuunsa. Ravintolasta paljastetaan, että mukaan on lisätty hieman pinkkiä ystävänpäivän kunniaksi. Pinkkiä on saatavilla myös aterian alkuun, sillä tarjolla on teeman mukaisesti ihanan kupliva roseekuohuviini. Yllätysmenun lisäksi tarjontaa ystävänpäiväillalliselle löytyy myös tavallisten à la carte -listojen ja bistromenun puolelta.

Ystävänpäivä Gallássa ➤

Muut ravintolauutiset...