thumb image

10.11. koittaa pian – tässä viime hetken ravintolasuositukset isänpäivään!

Tulevana sunnuntaina on erityisen loistava syy viettää aikaa perheen kesken: isänpäivä. Isää voi juhlistaa niin brunssilla, sunnuntaipäivällisellä kuin illallisajan ruokailullakin. Mikäli ravintolavaraus on vielä tekemättä, tässä muutama viime hetken vinkki:

Tillikka – Tampere

Tillikan syysmenussa on tarjolla niin pyttipannuja, lämpimiä leipiä kuin perinteisiin nojaavia annoksiakin. Kolmen ruokalajin Menu Klassikko on aina varma valinta, mutta myös annospuolella testiin kannattaa laittaa menusta löytyvät ohra-metsäsienikääryleet, joiden maun täyteläisyyttä korostaa puolukkasmetana.

Varaa pöytä Tillikasta ➤

Nera – Kokkola

© Mikko Uosukainen

Kokkolassa ravintolakävijöitä palvelee isänpäiväsunnuntaina Nera. Syysmenusta löytyy niin grillattua poronfileetä, savustettua lohta kuin maukkaita vuohenjuusto-kasvisnyyttejäkin. Lisukkeista gratinoitu punajuuri sekä tattirisotto ovat erityisen hyvin marraskuuhun sopivia. Täyteläinen suklaakakkupala viski-valkosuklaamoussella käy täydellisesti isänpäiväkakusta.

Neraan isänpäiväksi ➤

Brasserie Bar & Fondis  – Vaasa

Vaasassa Brasserie Bar & Fondis juhlistaa isänpäivää sille varta vasten suunnitellulla brunssilla. Runsas buffet sisältää laajan valikoiman isänpäiväherkkuja, ja se on tarjolla aina klo 17 asti. Ravintola on tunnettu upeasta merenelävien tarjonnastaan, joten brunssilta ei varmasti näitä herkkuja puutu!

Isänpäiväbrunssille Fondikseen ➤

Stefan’s Steakhouse Oulu

Rouheammasta isänpäiväaterioinnista nauttiville Stefan’s Steakhouse Oulu on loistava valinta. Kattavan pihvilistan lisäksi tarjolla on esimerkiksi burgereita sekä maukas annos paistettua siikaa perinteisellä hollandaisekastikkeella ja paahdetuilla juureksilla. Suussa sulava kantarellikeitto on hyvä avaus mille tahansa pääruoalle.

Pöytä Stefan's Steakhouseen ➤

Tårget – Turku

Turussa Tårget on poikkeuksellisesti auki isänpäiväsunnuntain ja tarjoaa niin pitsoja kuin pitkää menukokonaisuuttakin – valinnanvaraa siis riittää! Syysmenusta löytyy paistettua kuhaa mustajuurella, grillattua ankanrintaa savuselleripyreellä ja tattikastikkeella sekä tietysti ihana annos grillattua myskikurpitsaa. Jälkiruoaksi ehkäpä uuniomenajäätelöä mantelikinuskilla.

Isänpäiväksi Tårgetiin ➤

Elite – Helsinki

Mikäli isänpäivää mielii juhlistamaan Helsingissä ilta-aikaan, Töölön Elite on loistava valinta syyssunnuntain illalliselle. Eliten isänpäivämenussa pääruokavaihtoehtoina komeilee hiillostettua siikaa, Black Angus -pihviä sekä gratinoitua vuohenjuustoa kurpitsalla ja emmervehnällä. Aterian voit kruunata niin kuusenkerkkäjäätelöllä kuin maitosuklaamoussekakullakin.

Varaa pöytä Eliteen ➤

Muut ravintolauutiset...