thumb image

Pikkujoulupaikka hukassa? Vinkit illanviettoon pienille seurueille kotikaupunkiisi!

Onko oman lähipiirin pikkujoulupaikka vielä varaamatta? Pienille seurueille pöytiä on vielä tarjolla monissa ravintoloissa – niin konstailemattoman rouheita kuin juhlavampia illalliskokemuksia tarjoavissakin. Ja mikä parasta, useimmissa näistä voit myös jatkaa iltaa ravintolan baari- tai yökerhopuolella! Katso esimerkiksi nämä ruokapaikat:

Roja – Kokkola

Kokkolan Rojassa pikkujoulut saavat hienostuneet puitteet, mutta jouluähky ei pääse tässä espanjalaisten makujen keitaassa yllättämään. Ruokalistalla on niin Iberico-porsasta bataattimolella, mojo-rojo-kastikkeella ja chilipähkinöillä kuin halloum-kasvisrisottoa ja ihastuttavia pitsojakin. Täällä puitteet ovat illallakin rauhalliset, mutta juhlan jatkoa kaipaavalle yöelämä on vain muutaman askeleen päässä.

Tillikka – Tampere

Tillikka on yksi Tampereen ikonisimmista ravintoloista. Upeassa salissa tunnelma on heti juhlava, mutta ilmapiiri välitön. Ruokalista on täynnä toinen toistaan maukkaampia klassikkoannoksia. Pikkujoulujuhlintaa voi viikonloppuisin jatkaa DJ:n säestyksellä, ja Tillikassa on lisäksi ajoittain tarjolla erillisiä keikkoja mitä kattavimmalla artistivalikoimalla. Ravintolassa juhlitaan myös itsenäisyyspäivää niin ruoan parissa kuin klubipuolellakin.

Roster – Turku

Turussa Roster on rennon juhlava valinta pikkujoulupaikaksi. Talven listalta löytyy esimerkiksi hiillostettua siikaa kukkakaalin, sydänsalaatin ja simpukkacassouletin siivittämänä sekä upeaa suklaa-stoutkakkua suolakinuskilla ja mallasjäätelöllä. Keskustassa sijaitsevasta ravintolasta on helppo jatkaa iltaa Turun yöhön.

Sticky Wingers – Oulu

Oulussa Siipiravintola Sticky Wingers sopii loistavasti baaritunnelmaista pikkujoulupaikkaa hakeville. Niin siipiä, hampurilaisia kuin salaattejakin tarjoava ravintola sijaitsee aivan Oulun ydinkeskustassa parhaimpien yökerhojen naapurissa. Erityisesti penkkiurheilijoille Sticky Wingers sopii kuin maila käteen ja pallo verkkoon, joten täältäkään tuskin on kiire pois peli-iltana.

O’Leary’s – Pietarsaari

Ronskin mutkatonta pikkujoulukauden illanistumispaikkaa Pietarsaaresta hakevalle O’ Leary’s on täydellinen valinta. Tunnelma on pubimaisen letkeä, ja lautaselle saa niin perinteisiä hampurilaisia, sandwicheja kuin lihaisia vaihtoehtoja grillistäkin, uunissa paistettuja Oumph-tortilloita ja sieniburgeria unohtamatta. Samassa rakennuksessa sijaitsevalla yökerhopuolella ilta jatkuu halutessasi aamuyöhön asti!

Onda – Helsinki

Helsingissä Onda on loistava pikkujoulujen viettopaikka. Täälläkään sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jouluruokiin kyllästyisi jo kauden alussa: illallistarjonta ei ole perinteisen jouluista, vaan ruokalista on ravintolalle tuttua kansainvälistä linjaa. Laajat tilat tarjoavat yhteisölliset puitteet, ja iltaisin ravintolan kanssa samoissa tiloissa toimiva Siltanen saa ruokailun liukumaan loistavasti baaritunnelmaan jo paikkaa vaihtamatta.

+ Satama Bar & Bistro – Helsinki

Kalasataman kätevät kulkuyhteydet mahdollistavat monipuolisten maailman makujen nauttimisen Satama Bar & Bistrossa niin arkena kuin juhlatunnelmissa. Ravintola tarjoaa mahdollisuuksia pikkujoulujen viettoon paikan päällä, mutta myös tarjoilujen tilaamiseen omia joulunalushetkiä varten.

Muut ravintolauutiset...