thumb image

Kuusi vinkkiä uuden vuoden viettoon ravintoloissa!

Vuoden vaihdos on vain kahden viikon päässä! Ovatko suunnitelmat vielä tekemättä? Onneksi olet nyt asiantuntijoiden opastuksessa – ravintoloita parempia uuden vuoden viettopaikkoja saa nimittäin hakea: ruokaa, juomaa ja halutessassi illan bileosuus samassa lokaatiossa. Tässä kuusi vinkkiä paikoista, joissa uusi vuosikymmen kannattaa ottaa vastaan:

Kuuma – Tampere

Suunnitelmissa uuden vuoden vietto Tampereella? Silloin paikkavalinta on ehdottomasti Saunaravintola Kuuma! Täällä vuosi vaihtuu Ruudolfin musiikin tahtiin – ja ennakkolippu keikalle on ainoastaan 15 euroa. Tämä on myös kaupungin paras sijainti seurata ilotulituksia, sillä lämmitetty kattoterassi tarjoaa panoraamaikkunoistaan loistavat näkymät kaupungin ylle.

Varaa liput keikalle ➤

Ravintola Haikaranpesä  – Espoo

Espoossa Ravintola Haikaranpesässä siirrytään vuoteen 2020 paitsi upean viiden ruokalajin menun kautta, myös DJ:n tahdittamana. Menussa on loistokas kattaus merellisiä alkuruokia sekä muita pikkupurtavia, ja pääruokana esimerkiksi kuhaa sienikastikkeella. Jälkiruokapöydässä odottaa ihanaakin ihanampia kakkuja ja juustoja. Illallisen jälkeen baarin puolella kuullaan 1970- ja 1980-luvun musiikkia, joten nostalgiaa on todellakin luvassa.

Vuodenvaihde Haikaranpesässä ➤

Ravintola NOOA  – Turku

Turussa NOOA kattaa vuosikymmenen vaihteen kunniaksi pöytiin erityisen uuden vuoden menun. Viiden ruokalajin illallismenu pitää sisällään paahdettua maa-artisokkaa, blinejä ja härkätartaria sekä pääruokana Wagyu-häränrintaa herkkutattipyreellä ja tryffelikastikkeella. Aterian kruunaa paitsi jälkiruokana tarjottava Yuzu-jäätelö, myös loistava juomavalikoima erityisesti viinipakettien puolella.

Uuden vuoden menu NOOAssa ➤

Onda – Helsinki

Yksi Helsingin parhaista uuden vuoden viettopaikoista on tietysti Onda, jossa ilta jatkuu illallisen jälkeen Siltasen menojen tahtiin. Ondan tuoreimmalla ruokalistalla on muun muassa uppopaistettua kukkakaalia, annos hiiligrillattua seitania sekä niin ikään hiiligrillattua, pitkään haudutettua mustekalaa. Loppuillan musiikista vastaa Marc Fred & Katerina.

Illalliselle Ondaan ➤

Salsallada – Tampere

Tampereella Salsallada on normaaliin tapaan auki sekä uuden vuoden aattona että uuden vuoden päivänä. Saatavilla on todellakin makuja ympäri maailman niin monipuolisina annoksina kuin tapastenkin muodossa – jälkimmäiset ovat muuten loistava tapa nauttia uuden vuoden illanvietosta isommallakin seurueella!

Varaa pöytä Salsalladaan ➤

Wine & Bistro Vinola – Seinäjoki

Seinäjoella Vinolassa uusi vuosi otetaan vastaan loistavalla neljän ruokalajin illallisella! Tähän vaihtoehtoon Seinäjoen suunnalla olevan kannattaa todellakin tarttua – koko upea illallinen kustantaa ainoastaan 45e henkilöä kohden! Menu tarjoillaan kahdessa kattauksessa, ensimmäinen alkuillasta ja toinen myöhäisempään illallisaikaan.

Uusi vuosi Vinolassa ➤

Muut ravintolauutiset...