thumb image

Alkukesän aurinkoisimmat päivällispaikat Tampereella!

Myös Tampereella ravintolat ovat avautuneet erikoisjärjestelyin kesäpäiviämme ilahduttamaan. Mutta mihin suunnata ihanalle kesäillalliselle? Poimi tästä päivällisvinkit viiteen tamperelaisravintolaan, joista pari tarjoaa illallisten lisäksi myös loistavia lounaita kesäpäiviin!

Saunaravintola Kuuma

Ravintola Kuuman illallismenun annostarjontaa

Isoista tiloistaan ja kattoterassistaan tunnettu Saunaravintola Kuuma on lämmitellyt Tampereen Laukontorilla paitsi saunansa, myös keittolevynsä. Täällä nautit sekä kesäiset lounaat että tasokkaat illalliset rennossa tunnelmassa. Kuuman pannuilla paistuvat niin siika valkosipuli-perunapyreellä kuin kepeämmät kesäherkutkin, esimerkiksi frittikukkakaalilla tai -hauella täytetyt tacot.

Pöytä Kuumaan ➤

Kumma Junk Bar & Lounge

Kumman päivällistunnelmaa vuoden takaa. Kuva: Kohokohdat.fi/Toni Honko

Kumma Junk Bar & Lounge tarjoilee ehkäpä Tampereen monipuolisimman – ja nimensä mukaisesti kenties eriskummallisimman – annosvalikoiman. Esimerkiksi ravioleja, seitankebab-pitaa ja BBQ -kastikkeella glaseerattua turskan seläkettä pöytiin kattava ravintola palvelee tällä hetkellä illallispainotteisesti.

Pssst: Kumma valmistaa juhannukseksi kahden hengen juhannuskasseja, jotka sisältävät muun muassa loimulohta, ribsejä ja rosvopaistia.Vegaaniversiossa lämpiminä ruokina on muun muassa bataattipihvejä ja soijachoritzoa. 

Kumman juhannuskassi ➤

Pöytä Kummaan ➤

Ravintola Piemonte

Annos Piemonten menneeltä menulta

Italialaistyylinen Ravintola Piemonte on loistovalinta niin viihtyisille lounaille kuin pitkille päivällisillekin. Illallislistalta löytyy esimerkiksi paahdettua tomaattirisottoa sekä täytettyä munakoisoa raikkaan salaatin kanssa tarjoiltuna. Kesän jälkiruokavalinta on ehdottomasti suussasulavan pehmeä raparperipannacotta.

Pöytä Piemontesta ➤

Ravinteli Bertha

Ravinteli Berthan annos

Keskiviikosta lauantaihin illallisaikaan palvelevan Ravinteli Berthan alkukesän kolmen ruokalajin menu on maistuva kattaus ravintolan tyylille ominaisia herkkuja: alkuruoaksi nautitaan hevosta kaalilla ja männyllä, pääruoaksi kirjolohta kukkakaalilla ja piimällä sekä loppuun annos hasselpähkinää, raparperia ja valkosuklaata.

Isommassa salissa on runsaasti tilaa ruokailla, mutta pöytävaraus kannattaa asiakaspaikkojen puolittamismääräyksen vuoksi ehdottomasti tehdä tännekin ennen ruokailemaan tuloa.

Pöytä Berthasta ➤

Guru’s Kitchen & Bar 

Guru’s Kithenin annostarjontaa

Illallisaikaan auki olevasta Guru’s Kitchen & Barista löydät tuttuun tapaan loistavan mezekattauksen naposteltavaksi kesäpäivästä nautiskelun oheen sekä isompia annoksia illallisen nälkään. Jättikatkaravunpyrstösalaatti on takuuvarma kesäherkku, samoin kuin valintasi mukaan seitanilla tai kanalla täytetty, runsas pitaleipä.

Pöytä Guru's Kitcheniin ➤

Muut ravintolauutiset...