Suomen paras ravintola kerää kehuja ravintola-alan ammattilaisilta

thumb image

Lähes 400 ravintola-, hotelli- ja kahvila-alojen ammattilaisia on antanut äänensä ja Suomen paras ravintola on äänestetty! Katso alta koko lista.

Gastro Helsinki -messut huipentuivat Suomen parhaiden ravintoloiden julkistamiseen. DinnerBooking ravintola Palace äänestettiin maan parhaaksi ravintolaksi jo kolmatta vuotta peräkkäin. Täydellisyyttä hipova ravintolakokemus on suorastaan mykistänyt äänestäjät ja jäljelle jää pelkkiä ylistyssanoja.

Listalle pääsyä pidetään arvossaan myös ravintola-alan tekijöiden keskuudessa, sillä tunnustus tulee suoraan kollegoilta ja alaa tiukasti seuraavilta kulinaristeilta. Kärkipaikkoja pitävät helsinkiläisravintolat, mutta parhaiden ravintoloiden joukkoon nousi DinnerBookingin valikoimasta löytyviä ravintoloita myös Turusta, Tampereelta, Porvoosta, Vaasasta ja Rovaniemeltä. Alla on esitelty kolme näistä upeista kohteista! Palace sijalta 1., Olo sijalta 10. ja Bulevard Bar & Seafood uutena tulokkaana sijalta 16.!

Täältä pääset lukemaan Viisi Tähteä TOP 50 Parasta Ravintolaa -listauksen kokonaisuudessaan. 

Palace – Suomen paras ravintola kaikilla mittapuilla

Voittamaton – sitä ravintola Palace oli jo kolmatta vuotta putkeen. Vuosi sitten keittiötä luotsaava keittiöpäällikkö Eero Vottonen otti tittelin nöyrästi vastaan ja raotti salaisuutta menestyksen takaa: “Parhaaksi meidän ruokamme tekee se, että me etsimme laadultaan ja sesongiltaan parhaita raaka-aineita. Yritämme tarjota ne melko vähäisellä valmistuksella vieraillemme mahdollisimman maistuvina annoksina.” Työntekijät tekevät ravintolan menestyksen eteen kaikkensa ja palkintona tästä asiakkaille tarjoillaan Palacessa täysin poikkeuksellinen ravintolaelämys tänäkin vuonna. 

Eteläranta 10, Helsinki

Boulevard Bar & Seafood – uutuusravintola suoraan suosituimpien joukkoon

Bulevardille auennut Boulevard Bar & Seafood ui välittömästi maamme suosituimpien ravintoloiden joukkoon. Täällä nautit taidolla valmistettuja kala- ja äyriäisannoksia viihtyisässä ja rennossa miljöössä. Helsingin Sanomissa 2.3. ilmestyneessä artikkelissa ravintolan kehutaan tarjoavan isoja elämyksiä ja annosten ainutlaatuisuus kiteytyy lauseeseen: “Jotkut ruoka-annokset jäävät niin lähtemättömästi mieleen, että niiden maun muistaa vielä vuosien jälkeen.”

Bulevardi 6, Helsinki

Olo – Michelin-ravintola loistaa maineensa arvoisesti

Ravintola Olo tarjoilee ikimuistoisia ruokailukokemuksia – tätä mieltä Michelin-raati on ollut vuodesta 2011 lähtien ja samoilla linjoilla jatkaa yli 400 ruokakulttuurin vaikuttajaa. Olossa ruoka valmistetaan perinteisiä ja moderneja tekniikoita yhdistellen, lautasille luodaan taideteoksia niin maun kuin visuaalisuuden puolesta. Ainutlaatuisuus heijastuu myös asiakkaiden arvosteluissa, kuten tässä Ulrikan jättämässä kiitoksessa.

“Kiitos aivan ensiluokkaisesta illalliskokemuksesta! Muistelemme tätä iltaa vielä pitkään. Erityiskiitokset Samille ja Nicolólle huipputason asiakaspalvelusta!”

Asiakas Ulrika

Pohjoisesplanadi 5, Helsinki

Kaikki DinnerBooking ravintolat Viisi Tähteä TOP 50 Parasta Ravintolaa -listalla

1. Palace, Helsinki (1. sija)

2. Savoy, Helsinki (3.)

3. OlO, Helsinki (10.)

4. Kuurna, Helsinki (11.)

5. Restaurant Nolla, Helsinki (15.)

6. Boulevard Bar & Seafood, Helsinki (16.)

7. Mat Distrikt, Helsinki (19.)

8. Ora, Helsinki (20.)

9. Brasa, Helsinki (24.)

10. Nokka, Helsinki (25.)

11. Kortteliravintola Ego, Helsinki (26.)

12. Ravinteli Huber, Tampere (32.)

14. Hejm, Vaasa (39.)

15. Sicapelle, Porvoo (41.)

16. Ravintola Emo, Helsinki (42.)

17. Sky Kitchen & View, Rovaniemi (43.)

18. NOOA, Turku (50.)

Muut ravintolauutiset...