DinnerBookingin 5 suosituinta blogipostausta vuonna 2018!

thumb image

Vuoden loppu häämöttää, ja ympäri blogosfääriä on nämä vuoden viimeiset viikot suosikkien listaamisen aikaa. Näin mekin täällä DinnerBookingilla! Vuoden suosituimmat ravintolat paljastamme sitten vasta uutena vuonna (nythän on vielä hyvinkin vilkasta aikaa ravintoloissa – ja oiva hetki vielä itsekkin vaikuttaa listaan käymällä ravintolassa ja arvostelemalla sitä!), mutta nyt jo kehtaamme katsoa näin blogin osalta vuotta ja listata teidän, arvon ruokakansalaisten lempi blogijutut!

Alla siis vuoden blogijuttujen Top-5 lista! Ja juu, anteeksi kuukausilistojen fanit, mutta ne nyt jätettiin tästä väliin. Mutta hei, oletko jo ehtinyt näihin mahtaviin juttuihin tutustua? Jos et, nyt on aimo hetki lukea näitä läpi ja tutustua hiukan paremmin joihinkin mahtaviin ravintoloihin! Ja kerro toki kommenteissa tai meidän Facebook sivulla mikä näistä jutuista oli sinun suosikki!

5. Suomen sesonkien suurjuhlaa – ORA

Listamme 5. sijalla istuu profiilijuttumme Sasu Laukkosen ravintola ORA:sta. Mitä on sesonkipohjainen ruoka, millä hullunkurisella lähestymistavalla Laukkonen taikookaan ruokaa, ja mitäs hienoa ruokalegenda onkaan rakkaasta Suomesta löytänytkään? Kaikki selviää jutussa!

Lue Juttu!

4. Oiva, tuo helsinkiläinen legenda

Neljännen sijan napannut juttu on Ravintola Oivan historiaan ja uuteen ruokalinjaan perehtyvä pidempi juttu. Jos kiinnostaa tietää lisää tästä kalliolaisesta ravintolaikonista josta on laulujakin laulettu, klikkaa itsesi jutun sivulle!

Lue Juttu!

3. Luomua yli kaikkien – Kattojen luomuruokatemppeli Jord

Kolmannella sijalla istuu profiiliteksti kattojen tasolla piilevästä Jordista. Jordin takana piilee monta ideaa, josta tärkein on luomuruuan herkullisuudesta, ja sen eettisen valinnan tekemisen helppoudesta. Jos luomuilu kiinnostaa, niin kannattaa juttuun tutustua!

Lue Juttu!

2. Uuden sukupolven ruokaelämyksiä Chapterissa

Vasta pari viikkoa sitten julkaistu juttu Aleksanterinkadun Chapterista ja sen kokista Juho Ekegrenistä on huimaan tahtiin noussut toisiksi suosituimmaksi jutuksi blogillamme. Jos olet ikinä miettinyt mitä uusi sukupolvi tuo mukanaan keittiön maailmassa, kannattaa Ekegrenin filosofiaan ja ravintolaan tutustua paremmin alla olevan linkin kautta!

Lue Juttu!

1. Ville Haapasalo tup Purpuriin palan lempimaatansa Georgiaa

Ville Haapasalo on mies, joka osaa kertoa tarinoita. Joten onko yllättävää että miehen tarina Georgiasta ja hänen georgialaisista ravintoloistaan on vuoden suosituin juttu? Noh, ei kai. Jos et ole vielä tänä vuonna ehtinyt tutustua tähän timanttiseen juttuun, niin klikkaa itsesi kipin kapin juttua lukemaan!
Lue Juttu!

 

Kansikuva: Nigel Howe

You may also like...