Lapland Hotels tekee sen taas – tuo ainutlaatuisia elämyksiä etelään

thumb image

Lapland Hotels on kaupunkiravintoloillaan osoittanut, että Lapin lumon pystyy tuomaan onnistuneesti keskelle kaupunkien sykettä ympäri Suomen. Ravintolat haluavat mahdollistaa meille ainutlaatuisia elämyksiä yhä pohjoisemmasta sopimalla liiton ylväiden tuntureiden ja kylmänsinisen veden kanssa – Jäämeri on kaikkien huulilla ja Lapland Hotels kaupunkiravintoloiden menulla. 

Pohjois-Norja on tällä hetkellä suosittu matkailukohde. Lapland Hotels tuo huippukokki Tero Mäntykankaan johdolla alueen ruokakulttuurin ja harvinaiset raaka-aineet osaksi kaupunkihotellien ravintoloiden tarjontaa. Pääsemme nauttimaan myös etelämmässä Jäämeren herkuista, kun alueen makumaailma on läsnä ravintoloiden aamiaisilla, illallisilla ja yllätysmenuissa.

Karun kaunis luonto yhdistää 

Lapin taianomaisella luonnolla on uskomaton voima. Se pysäyttää ajan jättäen jäljelle vain tämän hetken. Tuntureiden syvä hiljaisuus saa läsnäolon tuntumaan erityiseltä. Lapland Hotelsin kaupunkiravintolat tuovat Lapin rauhan, elämykset ja maut meidän luoksemme. 

Jäämerellä kylmänsininen vesi lyö rannan valkoiseen hiekkaan, on hiljaista. Ympärillä olevat jylhät vuoret ja villi luonto saavat helposti tuntemaan itsensä kovin pieneksi. Myös näissä maisemissa sielu lepää. Ajatus Jäämeri-kampanjasta tuntui luontevalta, kun keittiömestari Tero Mäntykangas pääsi itse kokemaan Pohjois-Norjan luonnon reilu vuosi sitten.

Lapin ja Jäämeren alueiden keittiöitä yhdistävät tietty mystisyys ja juuri karut olosuhteet, mitkä tekevät mauista entistä intensiivisempiä. Ruokakulttuurien ja käytettävien raaka-aineiden herkkyys sopivat erinomaisesti yhteen.

Luksusraaka-aineita ja harvinaisia herkkuja

Kirkkaina kesäöinä kypsyvät luonnon antimet, puhtaista tunturivesistä kalastetut kalat ja huolella vaalittu riistaliha – nämä pohjoisen puhtaat maut ovat mittaamattoman arvokkaita Lapland Hotelsin ravintoloiden menulla. 

Lapin luonnon tarjoamaa makumaailmaa täydennetään Jäämeren raaka-aineilla kuten kuningasravulla, turskan kielellä, kampasimpukoilla ja karitsalla. Maut täydentävän toisiaan ja luvassa on konstailemattomia annoksia, joissa upeat raaka-aineet ovat pääosassa. 

Jäämeri-teemaviikot järjestetään porrastetusti kaupunkihotelleissa ympäri Suomen. Ensimmäisenä herkuista pääsee nauttimaan Helsingin Bulevardilla Kultá -ravintolassa. Helsinkiä seuraa ravintolat Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä syys-, loka ja marraskuun aikana. 

Jäämeri -teemaviikot

MILLOIN: syys-, loka- ja marraskuussa 2021

MISSÄ: Lapland Hotels kaupunkihotellien ravintolat

  1. Kultá, Helsinki 22.9.–24.10
  2. Dabbal, Tampere 29.9.–31.10. 
  3. Gallá, Kuopio 6.10.–10.11. 
  4. Oula, Oulu 13.10.–13.11. 
  5. Sky, Rovanniemi 20.10.–21.11.

Muut ravintolauutiset...