Toukokuun parhaat ravintolat: TOP 10 joukossa uusia ravintoloita

thumb image

Toukokuun TOP 10 -lista on osoitus, että koko Suomi on täynnä upeita ravintoloita. Asiakkaat valitsivat kuun kymmenen parasta ravintolaa Suomessa: nämä paikat ovat teidän suosikkeja! 

Odotettu TOP 10 -lista on jälleen täällä! Kymmenen parhaan joukkoon nousi toukokuussa peräti kolme uutta ravintolaa – herkullisen hurmaavia ensikertalaisia, jotka ovat vakuuttaneet vieraat tekemisillään. 

TOP 10 -listalla mukana olevat ravintolat osoittavat, että asiakkaat arvostavat persoonallisia ja uniikkeja elämyksiä. Hetkiä, jotka jäävät mieleen ja joista kertoa eteenpäin. Nautitko sinä kesän herkullisimman illallisen Helsingissä, Tampereella vai Karkkilassa? Inspiroidu ravintolavieraiden suosikeista!

Uutuusravintola Helsingissä suoraan TOP -listalle – Maukku

Kallion kulinaariseen keskittymään aukesi toukokuun lopulla mielenkiintoinen uutuusravintola. Kokki Pariisista ja kaupunginosan suurin viinikellari ovat selvästi onnistuneita valintoja, sillä Maukku on noussut nopeasti kaupungin ravintolaskenen puheenaiheeksi.  Maukussa annokset ovat visuaalisesti upeita ja makumaailmaltaan rikkaita, tarjoten jokaiselle asiakkaalle ainutlaatuisen ja nautinnollisen ruokailukokemuksen.

Viiden ruokalajin illallinen on monipuolinen ja eheä kokonaisuus annoksia, jotka tuovat esiin keittiömestari Maud Saddokin osaamisen. Ravintolan intiimi ja tyylikäs ympäristö luo täydellisen tunnelman nautinnolliselle illalliselle, joka täydennetään huolella valituilla viineillä eurooppalaisesta viinikellarista​. Onnellisia ovat ne sattumat, jotka tämän viihtymisravintolan ovat mahdollistaneet. 

Maukku

Missä: Hämeentie 26

TOP 10 -listalla ihanan erilainen ravintolakokemus  –  Apaja

Ravintola Apajassa jokainen ateria on elämys – ja yllätys. Tämä Tampereen keskustassa sijaitseva ravintola on viehättävä, omaperäinen ja vieraat hurmaava kokonaisuus. Vanhaan ja sielukkaaseen rakennukseen remontoitu ravintola on toteutunut unelma, jonka konsepti on tarkkaan harkittu: Apajassa pöytään ei tuoda listoja ollenkaan. Vierailijoilta kysytään erikoisruokavaliot ja ruokarajoitteet, joiden pohjalta menun mitä mielenkiintoisempia annoksia tarjoillaan pöytään.

Tämä ravintola on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ruokaa, intiimiä tunnelmaa ja ensiluokkaista palvelua. Täällä perinteinen suomalainen ruokakulttuuri kohtaa modernin keittiön innovaatiot ihastuttavalla tavalla. Apaja on paikka, jonne halutaan palata yhä uudelleen! 

“Mahtava palvelu ja ruoka! Miljöö sympaattinen ja ihanan erilainen. Pelkkää plussaa!” -Pauliina

Ravintola Apaja

Missä: Huhtimäenkatu 3C

Tehdasmiljöön taikaa – Tehtaan Hotelli, Klubin ravintola

Tässä tulee toukokuun TOP 10 -listan piilotettu aarre! Karkkilassa Tehtaan hotelli ja sen upea ravintola tarjoavat täydellisen paikan rentoutua ja nauttia herkullisesta ruoasta idyllisessä ympäristössä vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Högforsin historiallinen ruukkialue kätkee sisäänsä ainutlaatuisen hotellin sekä ravintolan,  jossa menneen ajan tunnelma on tuotu todella onnistuneesti tähän päivään. Paikka tarjoilee vastapainoa kaupungin kiireelle sen herkullisimmassa muodossa. 

Klubin ravintolan sisustus on saanut inspiraationsa 1950-luvun funk-tyylistä – täällä tunnelma on rento ja viihtyisä. Kauniina kesäpäivinä ruokaelämyksistä nautitaan ikivanhan tammen alla, pihapiirin viihtyisällä terassilla. Menu vaihtuu kauden mukaan ja kansainvälisen tason annokset saavat erityispiirteensä kausituotteista sekä lähituottajien herkuista. Mauissa korostuvat hillitty yksinkertaisuus ja keskieurooppalaiset vaikutteet. Suuntaa viettämään ihana yhteinen päivä koko perheen kesken – tästä ravintolaelämyksestä nauttivat myös lapset! 

“Mahtava yllätys saada Karkkilassa tämän tasoista ruokaa. Myös palvelu oli erinomaista. Tarjoilijarouva valloitti myös lapset lempeän iloisella lähestymistavallaan. Huipputason perhetavintola! Kiitos.” -asiakas Raija

Tehtaan Hotelli, Klubin ravintola

Missä: Bremerintie 2

Toukokuun TOP 10-lista

  1. Maukku, Helsinki
  2. Ravintola Apaja, Tampere
  3. Sekel Bar & Restaurant, Helsinki
  4. Latitude 25 – Omakase, Helsinki
  5. Farouge, Helsinki
  6. SicaPelle, Porvoo
  7. Hugo, Oulu
  8. Tehtaan Hotelli | Klubin Ravintola, Karkkila
  9. Kuokkalan Kartano, Jyväskylä 
  10.  Ravintola Smör, Turku

Asiakasarvosteluista

Aina kun varaat pöydän DinnerBookingin kautta, saat käyntisi jälkeen mahdollisuuden jättää arvostelun ravintolasta. Arvioiden kohteena ovat niin ravintolan ruoka, palvelu, miljöö kuin yleinen hinta-laatusuhdekin. Asiakkaat voivat arvioida ainoastaan ravintoloita, joissa ovat käyneet. Vuoden 2023 TOP -listaus on koottu kaikkien kullekin ravintolalle vuoden aikana annettujen asiakasarvostelujen perusteella.

You may also like...