TOP 10 – maaliskuun parhaat ravintolat on rankattu!

thumb image

Dinner Booking -käyttäjät ovat poikkeusajoista huolimatta herkutelleet huolella ja pistäneet asiantuntevasti maaliskuun parhaat ravintolat järjestykseen!

Maaliskuussa ravintolat pääsivät jälleen haastamaan luovuuttaan take away -lounaiden ja menukokonaisuuksien parissa. Kotiin katetut illalliset tuovat parhaimmillaan palasen tuttua suosikkiravintolaa kotikeittiöön, mutta kaipuu ravintoloiden kokonaisvaltaisten elämysten ja osaavan henkilökunnan palveltavaksi on jo kova!

10. Bar & Bistro Gillet, Helsinki

Gillet Bar & Bistro kuvailee olevansa paikka, jossa voi juhlistaa hyvää elämää. Rentoon Gilletiin voi saapua juhlistamaan niin arjen pieniä kuin niitä suurempiakin iloja. Maut lautasella ovat modernin yksinkertaisia ja olennaisinta korostavia. 

9. Stefan’s Steakhouse Tampere, Tampere

Pihviravintola tarjoilee annoksia, joiden näkö, koko ja maku ovat maailmanluokan tasolla. Menun Tomahawkia ei ihan joka ravintolan listalta löydykään. Testaa myös punajuuricarpaccio ja vegi steak!

8. Madonna, Helsinki

Vanhassa teollisuusrakennuksessa toimiva Madonna tarjoaa pastaa, pizzaa, gelatoa ja yltäkylläisen värikkään sekä runsaan sisustuksen. Uuden italialaisravintolan sydän sykkii keskellä Kalliota.

7. Strindberg, Helsinki

Helsinkiläinen Strindberg tarjoaa konstailematonta ja yksinkertaisen herkullista ruokaa. Ravintolan yhteydestä löytyy Kirjastobaari, jossa drinkkien lomassa voi haukata pienempää purtavaa.

6. Ravinteli Huber, Tampere

Ravinteli Huber on laatua arvostavan lihansyöjän ykköskohde! Ravintolan lihoja mureutetaan dry aged -kaapeissa ravintolasalissa, ja kaikki annokset valmistuvat puuhiiligrillissä. Menun lukeminen onnistuu vain harvoilta huulia lipomatta.

5. Ravintola Uoma, Hämeenlinna

Hämeenlinnalainen Uoma tekee keittiössään taikoja pohjoismaisista raaka-aineista kunnioittaen makuja myös muualta maailmasta. Ravintolasulun aikana Uoman väki on ilostuttanut hyvän ruuan ystäviä viikonloppumenujen lisäksi myös tasokkailla take away -lounailla.

4. Ora Restaurant, Helsinki

Michelin-oppaassa Oraa kuvaillaan moderniksi, kodikkaaksi ja intiimiksi. Pienikokoisessa ravintolassa maut ovat isoja, tiimi työskentelee suurella sydämellä ja take away -aikana ravintolan Bento box on niittänyt etätyöntekijöiden keskuudessa mainetta monipuolisuudellaan.

3. The Glass, Helsinki

Helsinkiläinen The Glass ei ole vain ruokaa, vaan se on elämys. Kämp Gallerian K1-kerroksessa Helsingin valokuvataiteen museon kanssa sijaitsevassa ravintolassa on kokemuksia kaikille aisteille. Valokuvataiteella höystetty ravintola tarjoilee lautasella reipasta Pohjolan bistrohenkeä, jossa raaka-aineet tulevat läheltä ja mausteet kaukaa. Tutustuttavaa riittää myös yli 50 rommin valikoimassa!

2. Ravintola Saslik, Helsinki

Tsaarinajan tunnelmaa ja ruokaperinnettä vaaliva Saslik on Helsingissä vierailun arvoinen kohde! Vaikka näinä aikoina ei pääsekään matkustelemaan ulkomaille, makumatkailua ei ole kielletty. Saslikin blinit, marinoidut punakaalit ja Kievin kana tempaavat maistelijansa suoraan Venäjälle.

1. Ravintola Kuurna, Helsinki

Maaliskuussa korkeimmat arvosanat Dinner bookingin herkkusuilta sai helsinkiläinen Kuurna! Kruununhaan kätketyn bistrohelmen menukokonaisuuksia ja lounaita voi fiilistellä jo ennakkoon selaamalla ravintolan herkullisen houkuttelevaa Instagram-profiilia. Nälkä on taattu!

Muut ravintolauutiset...