Kevään ihanat juhlat jatkuvat! – vappuna ja äitienpäivänä herkutellaan

thumb image

Kevään juhlakauden makuun päästiin jo pääsiäisenä, mutta herkuttelukausi sen kun jatkuu: seuraavaksi juhlitaan aina yhtä iloista vappua ja valkovuokoilla ruokapöytä koristellaan työväen juhlan jälkeen äitienpäivänä.

Osa ravintoloista tarjoaa edelleen kotiin noudettavia menukokonaisuuksia, mutta myös pöytävaraukset aukeavat kevään edetessä herkkusuille.

Boon Nam, Helsinki

Helsingin Lönnrotinkadulla pääsee vappuaattona ja -päivänä makumatkalle Thaimaahan, sillä ravintola Boon Nam loihtii seurueille tunnettuja ja eksoottisia makujaan. Boon Namissa keskitytään kevään juhlassa pitkän kaavan mukaan herkutteluun, sillä á la carte -listan sijaan vaihtoehtoina on kaksi erilaista ja valmiiksi koostettu menukokonaisuutta. Myös äitienpäivänä 9.5. tarjolla on herkulliset maistelumenut, jotka kantavat nimiä Boon Nam ja Lulu Thani.

Madonna, Helsinki

Madonnan take away-menukassilla voit loihtia vappuna tuulahduksen Italiaa omaan kotikeittiöösi! Valittavana on kaksi illallismenua, joista toinen on höystetty myös tunnelmanluojilla: kynttilöillä, soittolistalla, step-by-step -ohjeilla Negronin valmistamiseen ja jauhetuilla Caffè di Madonna -pavuilla.

Oiva, Helsinki

Oiva perinteinen vappukassi on ylistys suomalaiselle vapulle sen kaikessa herkullisuudessaan! Vapputunnelman kotibrunssilla tai piknikillä takaavat muun muassa lohitartar, perunasalaatti, mummonkurkut, parsa-varhaisperunapaistos, Reinin Merquez-tuoremakkara ja pikkumunkit.

Farang, Helsinki

Jim Lim by Farang -maistelumenu sisältää ravintolan rakastetuimpia annoksia, jotka on tarkoitettu tuttuun tyyliin syöjien kesken jaettaviksi. Menusta on tilattavissa myös kasvisversio, josta löytyy muun muassa paahdettua munakoisoa ja keltapapudressingiä, täyteläinen keltainen kurpitsacurry sekä thai-tyyliin marinoituja hedelmiä. Menu on saatavilla sekä vappuna että äitienpäivänä 9.5.

Ora, Helsinki

Oran viiden ruokalajin menu noudetaan kotona herkuteltavaksi. Savustettu sienipallas, parsakeitto, pasta savutomaattikastikkeessa ja kardemummalla maustettu juustokakku nostavat vappujuhlinnan kotona ihan uudelle tasolle. Illallinen lämmitetään ja asetellaan lautaselle itse, henkilökunta tekee kaiken muun valmiiksi!

Levain, Helsinki

Ulkoista vappuleipomiset tänä vuonna Levainille: tuhdisti täytettyä Levain leipää, blondieta raparperihillolla, keksejä ja rocky roadia. Tutustu koko menuun ja tee vappuvarauksesi 27.4. mennessä

Muut ravintolauutiset...