Vino vetoaa välimerellisellä mutkattomuudellaan 

thumb image

Mikkelin keskustassa sijaitseva Vino on rento ravintola, joka tarjoaa ruokaa välimerellisellä otteella italialaisen kaupunkimaiseman tunnelmissa. Ravintolasali on sisustettu ihastuttavia italialaiskortteleita mukaillen: tiilikatot ja puna-valkoraidalliset pöytäliinat vievätkin kävijänsä myös miljöön puolesta välimerellisiin ruokamaisemiin.

Välimeren makuja Mikkelissä

Vino on omien sanojensa mukaan Välimeren makuihin kallellaan. Tämä näkyykin ruokalistalla monin tavoin: lounasvalikoimasta voi löytää viikosta ja päivästä riippuen esimerkiksi espanjalaista perunapaistosta ja tulista chorizoa, bolognalaista jauhelihakeittoa tai kukkakaalirisottoa. Lounastarjontaan kuuluu myös aina pitsavaihtoehto.

Illallisosastolla tarjontaa löytyy niin pastojen, pitsojen kuin grilliruokienkin saralta. Annos grillattuja scampeja tai espanjalainen rapu- simpukkaruukku vetoaa varmasti meren antimista nauttiviin, ja grillattu vuohenjuusto viikunoilla toimii loistavasti lehtikaali-kasvispaistoksen kanssa tarjoiltuna. 

Suomalaisesta lihasta valmistettu kana-arabiatta -hampurilainen ravistelee mukavasti usein ruokalistoilla nähtävää hampurilaistarjonnan perinteikkyyttä. Pariloitu kana saa seurakseen grillattua paprikaa, tulisen mausteista arabiatta-kastiketta sekä parmesaania.

Palkintoja asiakastyytyväisyydestä 

Ravintola Vinon tyyli on selvästi vedonnut mikkeliläisiin. Suomen Yritysvaliot Oy:n jakaman, paikalliseen asiakastyytyväisyteen perustuvan sertifikaatin mukaan Vinolla on nimittäin todistetusti tyytyäisimmät asiakkaat –  jo kolmatta vuotta peräkkäin.

Varaa pöytä Vinoon ➤

You may also like...