Lapsiystävälliset ravintolat toivottavat perheet nauttimaan talvilomasta Helsingissä

thumb image

Minne teidän perheenne suuntaa seuraavalle seikkailulle? Talvinen Helsinki pistää parastaan ja tarjoaa talvilomalle monipuolisia aktiviteetteja, joihin perheen pienimpienkin on helppo osallistua. 

Aina ei tarvitse lähteä kauas –  oma kotikaupunki muuttuu täydelliseksi lomakohteeksi oikealla asenteella ja ripauksella mielikuvitusta. Helsingissä täydellinen irtiotto arjesta onnistuu viettämällä laadukasta aikaa yhdessä perheen kanssa. Rentoa yhdessäolosta, mukavaa tekemisestä ja valmiiksi katettuja pöytiä.

Luistelua Stadikalla & Flät NO 14

Luistelua Stadikalla -tapahtumassa 17.−23.2. tarjoutuu mahdollisuus päästä luistelemaan ainutlaatuisissa puitteissa, kun Olympiastadionille rakentuva jääkenttä aukeaa yleisölle. 

Lapset ovat huomioitu hiihtolomaviikolla hienosti myös Stadionin yhteydessä sijaitsevassa Urheilumuseossa. Liiku ja leiki -opastukset johdattelevat liikunnan lomassa tutustumaan museon päänäyttelyyn – tästä innostuu jokainen lapsi! 

Yhtä avosylin lapset otetaan vastaan Viidennellä linjalla. Kaupunkilaisten olohuoneeksi kuvailussa Flätissä jokainen perheenjäsen löytää varmasti mieleistä syömistä. Unelmien aamiaista pääsee nauttimaan ilman pöytävarausta, mutta suositulle illalliselle kannattaa ehdottomasti varata pöytä – moni muukin on lötyänyt tämän Kallion helmen!

Viides linja 14

Hiihtämään Paloheinään & Kulma – Keittiö & Baari

Koko kansan hiihtosankari Iivo Niskanen on näyttänyt olympialaduilla mallia ja hiihtohuumassa on hyvä suunnata Paloheinän laduille kokeilemaan omia taitoja.

Lyhyen matkan päässä hiihtoladuista sijaitsee kehuttu Kulma – Keittiö & Baari.  Kortteliravintolan menulta löytyy laadukkaasti valmistettujen klassikoiden lisäksi kunnianhimoisempia annoksia, kuten vorschmackia, tartaria ja confattua ankankoipea.

Lainlukijantie 12

Art Meets Ice & Casa Mare

Tiesitkö, että Korkeasaaren eläimiä pääsee katsomaan myös talvella? Etelä-Suomen lomaviikon ajan 17.–23.2. nähtävillä on eläinten lisäksi Art Meets Ice -jäänveistokilpailun satoa. 

Oman seikkailun tarjoaa metromatka eläintarhalta Casa Mareen. Ravintolaan mahtuu helposti sisään rattaiden kanssa ja lapsille on räätälöity oma herkullinen menu. Koko perheen ravintolassa vanhemmat saavat syödä omat annoksensa rauhassa loppuun lasten leikkiessä leikkinurkkauksessa. 

Gyldenintie 6 

Lasten kaupunki & Ravintola Savotta

Senaatintorin laidalla, Helsingin vanhimmassa talossa menneeseen tutustutaan leikkien ja puuhaillen. Lasten kaupungissa tutkittavaa riittää ja monesta muusta museosta poiketen kaikkeen saa koskea. Lasten kaupunkiin on aina vapaa pääsy. 

Ravintola Savotta jatkaa samaa historiallista teemaa. Ravintolan sisustus vie aikamatkalle menneeseen ja mummolasta tutut yksityiskohdat herättävät varmasti lasten huomion. Ravintolassa riittää ihmeteltävää ja tarinat jäävät elämään vielä pitkään vierailun jälkeen.

Aleksanterinkatu 22

Muut ravintolauutiset...