Vain tunti Helsingistä: Huippukeittiömestarit tarjoilevat parastaan The Bergin Chef’s table -illoissa

thumb image

Haaveiletko jatkuvasti uudenlaisista ravintolaelämyksistä? Nyt tarjolla on täysin poikkeuksellinen illalliskonsepti, kun Suomen arvostetuimmat keittiömestarit tarjoilevat nimikkomenujaan Suomenlahden saaristossa, ravintola The Bergissä.

Helmikuu oli Dinnerbooking-herkkusuille ihanaa aikaa, sillä ruokaravintoloiden anniskeluaikoihin tuli ystävänpäivänä muutoksia – pitkään venyneet illalliset ja viinihetket olivat jälleen rajoitusten löystyessä mahdollisia! Helmikuussa parhaiten arvioidut ravintolat on jälleen pistetty järjestykseen ja kärjestä löytyykin kolme kovaa ympäri Suomen: Kuokkalan Kartano, Ravintola Kuurna sekä Uppalan Kartano. Upeaa duunia!

Harvinaista herkkua tarjolla

Nyt kurkistetaan tarkemmin sijalta kuusi löytyvään Inkoon The Bergiin, jossa on parhaillaan käynnissä tähän kevääseen ajoittuvat Chef’s table -illat. Näissä spesiaali-illoissa huippukokit tulevat ennenkokemattoman lähelle ruokailijoita. Illoissa asiakkaat pääsevät seuraamaan Suomen eturivin kokkien työskentelyä hotelliravintolassa, ja ilta huipentuu huippukeittiömestareiden rakentamien signature-menujen nautiskeluun.

Oman seitsemän ruokalajin illallisensa tarjoilevat tänä keväänä vielä muun muassa Ravintola Grönin Toni Kostian, Ravintola Inarin Kim Mikkola, Ravintola Oran Sasu Laukkonen sekä Boon Namista sekä Lily Leesta tutut Tomi Björck ja Serko Rantanen. Spesiaali-iltoja on varattavissa aina huhtikuuhun asti.

Illallinen ja majoitus samassa paketissa

Chef’s table -illat ovat varattavissa tapahtumaviikoilla aina keskiviikkoisin ja torstaisin. Upeat annokset sisältävät kauden tuoreita makuja ja koostuvat parhaista saatavilla olevista raaka-aineista. Jokainen huippukokki tuo menuunsa juuri omanlaisiaan makuelämyksiä sekä tulkintoja.

The Berg on Barö-hotellin oma ravintola, joten varattavissa on upeita majoituksen ja Chef’s table -illallisen yhdistäviä kokonaisuuksia. Chef’s table -iltoihin on varattuna myös muutama paikka asiakkaille, jotka eivät majoitu hotellissa.

Barö on ekologisesti rakennettu korkealuokkainen saaristohotelli Barösundin alueella Inkoossa. Monipuolinen ja ainutlaatuinen Suomenlahden saaristo, puhdas luonto, meren läsnäolo, vanhat puut ja paikalliset tarinat aina viikinkiajoista saakka luovat Barön ainutlaatuisen tunnelman. Ympäröivä luonto sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja palvelut täydentävät elämyksen uniikiksi yhdistelmäksi luonnonläheisyyttä ja luksusta.

TOP10-ravintolat helmikuussa 2022

1. Kuokkalan Kartano, Jyväskylä

2. Ravintola Kuurna, Helsinki

3. Uppalan Kartano, Seinäjoki

4. Ravintola Uoma, Hämeenlinna

5. Ravintola Kastu, Salo

6. The Berg, Inkoo

7. Kulma – Keittiö & Baari, Helsinki

8. Aurora Estate, Ylläsjärvi

9. Ravintola Kalatori, Rauma

10. Ravintola Savoy, Helsinki

Miten TOP 10 -lista muodostuu?

Dinnerbooking.com-sivuston TOP 10 -lista perustuu vuoden 2022 alussa, helmikuussa, ravintoloissa käyneiden ruokailijoiden arvosteluihin. Aina kun vieras varaa pöydän sivuston kautta, varaajalle lähetetään kyselylomake, jonka kautta hän voi arvioida ravintolan ruoan, palvelun, ilmapiirin, kokonaisuuden ja vastinetta rahalle -kriteerien perusteella. Arviointilomake lähetetään asiakkaalle vasta tehdyn varauksen jälkeen. Tällä varmistetaan, että arvioiden tekijät ovat todellisuudessa myös vierailleet kyseisessä ravintolassa.

Muut ravintolauutiset...