Suosittu Top Chef luo uuden ravintolakonseptin – herkullisen streed foodin ystävät tämä on teille

thumb image

Pimeys kampataan tällä viikolla New Yorkin tuliaisella, kun Akseli Herlevi tuo ennennäkemättömän ravintolaelämyksen Suomeen. Naughty Lab X Street Food Omakase -ravintolan nimi on pitkä, mutta konsepti yksinkertaisen lyhyt: ole valmis heittäytymään. 

Naughty BRGR -ravintoloiden hampurilaiset ovat valittu useamman kerran valtavalla äänivyöryllä parhaiksi kategoriassaan. Burgeriravintola syntyi aikanaan huippukokki ja Top Chef -voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen työn tuloksena. Nyt kunnianhimoinen kokki haluaa luoda kaikille burgerin ystäville ja ravintoloiden uskollisille asiakkaille aivan uudenlaisen konseptin.

Kokonaisvaltainen elämys

Hyväntuulisena burgerimiehenä tunnettu Herlevi vie Chef’s Table -tyylisen illallistamisen aivan uudella tasolle poikkeuksellisessa miljöössä. Naughty Lab X Street Food Omakase -ravintolassa asiakaspaikat sijaitsevat konstailemattomasti keskellä kehityskeittiötä ja ruoanvalmistusta pääsee seuraamaan aivan lähietäisyydeltä. Elämys on hyvin kokonaisvaltainen; keittiön huumaavat tuoksut, äänet ja tunnelma on vahvasti läsnä koko vierailun ajan. 

Inspiraatio New Yorkista

Ajatus ravintolasta syttyi Herlevin vieraillessa New Yorkin ruokamekassa. Shake Shack -ravintolaketjun tuotekehityskeittiö vakuutti burgerifanaatikon ja inspiroi kehittämään konseptia eteenpäin. Toiminta haluttiin avata kaikille näkyväksi ja esitellä ylpeydellä, miten myös Suomessa osataan burgereiden ja herkullisen street foodin valmistus. 

Menu yllättää jokaisen 69 euron edestä

Matka gastronomiseen G-pisteeseen – Akseli Herlevi hymyilee kuvaillessaan uuden ravintolaelämyksen menun suunnittelua. Ravintolassa tarjottava yllätysmenu on nimensä mukaisesta yllätys. Herkullisista sormisyötävistä koostuva menu muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, lopullinen sisältö selviää vasta, kun ruoka tarjoillaan pöytään. Pieniä paljastuksia on kuitenkin tehty: kompakteja muutaman suupalan slidereita ja maailmalla todella suosittuja Popcorn Shrimpejä tullaan ainakin näkemään. 

Herlevi on perustanut tekemisen aina parhaisiin mahdollisiin raaka-aineisiin, käsin tekemiseen, toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja oikeaan asenteeseen – tällä reseptillä odotukset asettuvat korkealle myös Naughty Labin osalta. 

Pöydät viedään käsistä

Haluatko kokea tämän uuden elämyksen ensimmäisten joukossa? Naughty Lab X Street Food Omakase aukaisi ovensa 17.11.2021 ja pöytävarauksia pääsee tekemään DinnerBooking -sivuilta. Paikka on herättänyt selvästi mielenkiintoa ja muutamat päivät ovat jo loppuunmyytyjä, varaa siis oma paikkasi tästä kokeellisesta keittiöstä pikaisesti!

Tiloissa on mahdollisuus järjestää myös yritystapahtumia, yksityistilaisuuksia ja kokkikouluja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöitynä. 

Naughty Lab X Street Food Omakase

Sturenkatu 21, Helsinki

Muut ravintolauutiset...