Uudistunut panimoravintola Helsinki Bryggeri Brewhouse

thumb image

Eteläisessä Helsingissä nautitaan Bryggeri Brewhousen uudistetuissa tiloissa valmistettuja oluita. Panimoala ja erikoisolutkulttuuri saavat aivan uutta nostetta keskustan sydämessä yhdessä maukkaan ruoan kera.

Helsinki Bryggeri Brewhouse

Tästä ei ravintolan sijainti paljon parane: Sofiankadulla seisoessa toiselle puolelle aukeaa Senaatintori ja maiseman kruunaa ylväs Tuomiokirkko, kääntäessä katseen toiseen suuntaan näkee Kauppatorin maamerkin Havis Amandan. Kahden historiallisen torin syleilyssä rauhallinen välikatu kätkee varrelleen Helsinki Bryggeri Brewhouse -ravintolan.

Laajan uudistuksen kokenut panimoravintola koostuu useammasta viihtyisästä tilasta. Kellariravintolan, kahden erikokoisen kabinetin ja pubin lisäksi herkullisesta ruoasta ja monipuolisesta olutvalikoimasta pääsee nauttimaan sisäpihan ympärivuotisella terassilla. 

Paikan päällä valmistettuja erikoisoluita

Helsinki Bryggeri Brewhouse tarjoaa todellisia elämyksiä oluen ystäville. Ravintolan panimopäällikkö Roope Lehtoranta valmistaa ja kehittää uusia oluita paikan päällä ja intohimon tekemiseen sekä aistii että maistaa.

Baaritiskejä koristavat pitkät hanarivit ja paikallisuus on yksi valikoiman valttikorteista. 20 hanan valikoimasta noin puolet on aina oman panimon oluita, loput muiden pienpanimoiden tuotteita. Hanavalikoima vaihtelee, mutta jokainen olut on laadukkaasti tuotettu ja varmasti maistuva. Paikallisuus näkyy myös Bryggerin omien oluiden etiketeissä, mitä koristavat muun muassa Tuomiokirkko ja korttelin nimikkoeläin sarvikuono.

Erikoisoluiden valmistuksen lisäksi panimoravintola on onnistunut tavoitteessaan luoda elämyksellinen olohuone keskelle Helsingin keskustaa. Oluiden kanssa nautitaan rentoa ruokaa, tavataan ystäviä ja kuunnellaan nousevien artistien livekeikkoja. Täydellinen kombo, täydellisyyttä hipovalla sijainnilla. 

Sofiankatu 2, Helsinki

You may also like...