Kauan kaivatut festarit Helsingissä: DinnerDays

thumb image

DinnerDays on lähtöisin trendikkäistä ravintoloista tunnetusta Tanskasta. Ravintolafestivaalia on järjestetty maassa jo vuodesta 2015 ja tapahtuma on saavuttanut valtavan suosion uusia makuelämyksiä janoavien keskuudessa. 

Tänä vuonna pääsemme nauttimaan festivaalitunnelmasta ensimmäistä kertaa myös Suomessa. Kokit kymmenissä helsinkiläisravintoloissa ovat teroittaneet veitsensä, päästäneet luovuuden valloilleen ja odottavat nyt malttamattomina, että saavat esitellä lopputuloksen teille – ainutlaatuiset menukokonaisuudet, joita on mahdollisuus maistaa vain rajatun ajan. Luvassa on unohtumattomia ruokailukokemuksia! 

DinnerDays järjestetään 22.–31.10.2021 ja lippuja ravintoloihin voi ostaa 8.9.2021 alkaen. Varaamalla liput hyvissä ajoin, varmistat paikkasi ja pääset kokemaan festivaalihumun lokakuussa. 

Illalliset alk. 30 €

Ravintoloiden joukossa on kaikkea Michelin- ja fine dining -ravintoloista laajaan valikoimaan suosittuja ravintoloita. DinnerDays -festivaalien ajan pääset nauttimaan näihin valikoituihin ravintoloihin menukokonaisuuksia erikoishintaan 30 € tai 60 € (+käsittelymaksu 3,50 €). Menu kattaa vähintään kolme ruokalajia. 

Nyt on aika kutsua ystävät koolle, nauttia syksyn maukkaimmasta tapahtumasta ja vaikuttua yhdessä kokkien taidonnäytteistä. Ja hinnan, sen nielee tällä kertaa purematta. 

Pssst! Mikäli haluat kuulla ensimmäisenä uusista ravintoloista tai kilpailuista, liity DinnerDays Facebook -ryhmään.

Dinnerdays lokakuu 2021

MILLOIN: 22.–31.10.2021

MISSÄ: Valikoidut ravintolat ympäri Helsinkiä

HINTA: Menukokonaisuus 30 € tai 60 €

Muut ravintolauutiset...