Pakko kokea! The Bergin lautasella yhdistyvät makuelämykset ja maisemat

thumb image

Inkoon Barösundiin kesäkuun alussa avattu upouusi saaristohotelli The Barö. Hotelli on täysin uniikki elämys keskellä kauneinta saaristoluontoa.

Isoilla ikkunoilla varustettujen majoitusrakennusten näkymät avautuvat kallion päältä sykähdyttäviin Suomenlahden merimaisemiin. The Bergin lautasella yhdistyvät makuelämykset ja maisemat.

Henkeäsalpaavat maisemat eivät ole saaristohotellin ainoa erikoisuus

– Olemme kehittäneet hotellin toiminnan sen ympärille, että hotellissa majoittuminen sekä erilaisten palveluiden tilaaminen on mahdollista tehdä ilman kohtaamisia. Hotellin kirjautumiset sekä aktiviteettivaraukset tehdään oman puhelinsovelluksemme kautta, jolloin asiakas ei joudu lähikontaktiin henkilökuntamme kanssa, kertoo hotellinjohtaja Jussi Paavoseppä.

The Barö -saaristohotellissa on kaikkiaan 13 erillistä majoitusrakennusta sekä ravintola- ja saunarakennukset. Erillisrakennusten ansiosta majoittuminen on turvallista, sillä kontakteja muihin matkailijoihin on helppo välttää. Majoitus on tällä hetkellä loppuunvarattu kesän osalta, mutta jonotuslistalle pääsee varalle!

Luonnon helmassa sijaitsevan hotellin kantavana ajatuksena on myös ekologisuus. – Olemme painottaneet rakennusmateriaaleissa päästöttömyyttä. Esimerkiksi kaikki rakennukset on tehty suomalaisesta sydänpuusta, ja rakennukset sulautuvat hyvin osaksi herkkää saaristoluontoa. Käsittelemme jätteet omassa biopuhdistamossa ja energiaa tuotetaan aurinkovoimalla.

Upea ravintola on elämys itsessään

Pohjoismaisiin makuihin luottava The Berg tarjoilee näköalaravintolassaan kausittain vaihtuvia menuja. Raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja ja tunnettujen toimittajien välittämiä. Jokaiselle ruualle valitaan omat suositusjuomat, ja samppanja näyttelee isoa osaa The Bergin makumatkassa.

Kun kesällä ravintolan oma kokki toimii keittiön puikoissa, talvella ruokailijoille avautuu mahdollisuus päästä kokemaan vierailevien kokkien loihtimia Chef’s table -iltoja. Aamiainen on varattu vain majoittujien käyttöön, mutta á la carte -lounaalle ja illalliselämysten pariin voivat saapua myös muut herkkusuut.

Hotellin alueelta löytyy myös upea sunset-terassi, jossa voi nauttia lasillisen kuplivaa sekä rantasauna, josta pääsee pulahtamaan suoraan mereen. Halutessaan The Barön vierailuun voi liittää myös enemmän aktiviteetteja ja elämyksiä, jotka ovat sovittavissa yhdessä paikallisten palveluntarjoajien kanssa. Kiinnostaako kalastus, jooga tai melonta? Kysyy lisää saaristohotellin henkilökunnalta ja tutustu vaihtoehtoihin hotellin verkkosivuilla!

Saaristohotelli ja sen ravintola ovat yllättävän lähellä; alle tunti Helsingistä ja vajaat kaksi tuntia Turusta. Suuren kysynnän vuoksi oma majoitus tai ruokailuhetki kannattaa varata hyvissä ajoin!

Barösundintie 679, Inkoo

Muut ravintolauutiset...