DinnerDays -festivaaleille ostettu mieletön määrä lippuja

thumb image

22.–31.10.2021 järjestettävään DinnerDays -tapahtuman alkuun on enää muutama päivä ja lippuja on myyty jo yli 700. Nopeille on kuitenkin vielä lippuja jäljellä, joten on aika toimia!

DinnerDays tuo tuulahduksen Tanskan trendikkäästä ravintolakulttuurista Suomeen. Tapahtumaa on järjestetty Tanskassa vuodesta 2015 lähtien ja se on saavuttanut valtavan suosion tanskalaisten kulinaristien keskuudessa. Tänä vuonna pääsemme nauttimaan DinnerDays -ruokafestivaaleista ensimmäistä kertaa myös Suomessa, kun kymmenissä ravintoloissa ympäri Helsinkiä on päästetty luovuus valloilleen ja  valmistauduttu tarjoamaan unohtumattomia ruokailukokemuksia. 

Konsepti on yksinkertaisesti vastustamattoman herkullinen; ravintolat ovat luoneet ainutlaatuiset menukokonaisuudet, joita on mahdollisuus maistaa vain tapahtuman ajan poikkeukselliseen hintaan. Luvassa on unohtumattomia ruokailukokemuksia!

Vielä ehdit mukaan nauttimaan erikoismenuista 

DinnerDays -festivaalien ajan pääset nauttimaan ravintolaillallisesta edulliseen hintaan. Ravintolat tarjoavat menukokonaisuuksia erikoishintaan 30 € tai 60 € (+käsittelymaksu 3,50 €). Menu kattaa aina vähintään kolme ruokalajia. Varauksen yhteydessä maksat menun kätevästi valmiiksi, jolloin paikan päällä voit keskittyä nauttimiseen. 

Vielä ei ole liian myöhäistä – ehdit hyvin hankkia oman lippusi! DinnerDays -sivuilta pääset tutustumaan mukana oleviin ravintoloihin ja heidän herkullisiin menukokonaisuuksiin. Älä enää odota, rajoitusten poistuttua lippujen ympärillä on käynyt kova kuhina ja osa ravintoloista on jo loppuunmyytyjä tiettyjen päivien osalta. Nyt syödään, nauretaan ja nautitaan yhdessä!  

Liity mukaan DinnerDays Facebook -ryhmään ja pääset fiilistelemään tapahtumaa muiden kanssa! 

Dinnerdays lokakuu 2021

MILLOIN: 22.–31.10.2021

MISSÄ: Valikoidut ravintolat ympäri Helsinkiä

HINTA: Menukokonaisuus 30 € tai 60 €

Muut ravintolauutiset...