thumb image

Uusi ravintola avautui Espooseen – Lucy in the Sky tarjoaa fuusioruokaa näköalalla!

Lucy in the Sky -näköalaravintola on avannut eilen ovensa Espoon Keilaniemessä. Uusi ravintola tarjoaa fuusioruokaa, jossa skandinaavinen ja aasialainen keittiö yhdistyvät upeiksi makumaailmoiksi mitä kekseliäimmin tavoin.

Ravintola sijaitsee Accountor Towerin huipulla yli 80 metrin korkeudessa. Ainutlaatuiset näköalat ovat vedonneet vierailijoihin jo ensimmäisistä päivistä alkaen:

– Homma on lähtenyt huikeasti käyntiin. On upeaa kuulla vieraiden sanovan, että vau, nyt ymmärrämme mitä tarkoititte uniikilla sijainnilla, kuvailee Soupster Familyn markkinointipäällikkö Miia Pirttijärvi.

Innovatiivista fuusioruokaa

SkandinAsian-keittiö on vielä Suomessa verrattain uusi tuttavuus. Mitä ensi kertaa yhdistelmän kokevan kannattaa Lucy in the Skyssa maistaa?

– Tuoreelle vierailijalle suosittelemme Slow Down I tai Slow Down II -maistelumenua, joka on läpileikkaus ScandinAsian-keittiön makuihin, tietää Pirttijärvi vinkata.

Erityisesti jälkimmäinen pitkistä menuista on loistava johdatus SkandinAsian-makumaailmaan. Menu sisältää monipuolisen kattauksen innovatiivisia annoksia, esimerkiksi retikalla ja luonnonkukka-vinegretillä maustettua päivän sashimia sekä mirinillä ja soijalla marinoitua päivän kalaa.

A Taste of Honey -menussa saadaan puolestaan nauttia muun muassa uppopaistetusta poronjäkälästä metsämarjoilla ja soijalla, kukkakaali-tempurasta sekä annoksesta kotimaista tofua nuudelilla ja gomashio-vihanneksilla.

Vierailulle Lucyyn ➤

Muut ravintolauutiset...