Kilpailusäännöt

Kilpailun järjestäjä on Dinnerbooking

Kaikki kilpailuun liittyvät kysymykset sähköpostitse osoitteeseen:

contact@dinnerbooking.com

Kuka voi osallistua?

Henkilöt, jotka asuvat Suomessa ja ovat täyttäneet 13-vuotta voivat osallistua kilpailuun. Jos kilpailun voittaja on alle 13-vuotias, osallistuja menettää oikeuden palkintoon ja se arvotaan uudelleen. Dinnerbookingin työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen ei takaa voittoa. Palkintoa ei voi lunastaa täyteen varattuun ravintolaan.

Dinnerbooking.com pidättää oikeuden sulkea osallistuja arvonnan ulkopuolelle, mikäli tätä epäillään huijausyrityksestä.

Kuinka osallistun?

Ohjeet kilpailuun osallistumisesta löydät julkaisusta.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi

Voittajien valinta ja heille ilmoittaminen

Voittaja arvotaan satunnaisella arvonnalla kaikkien osallistujien kesken.

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagramin/Facebookin kautta. Järjestäjä ole vastuussa mikäli viesti katoaa tai ei löydä perille muista syistä. Mikäli useista yhteydenotoista huolimatta voittajaan ei saada yhteyttä 48 tunnin sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta, menettää osallistuja oikeuden palkintoon ja arvotaan se uudelleen.

Vastuu

Facebook/Instagram ei liity, sponsoroi tai hallinnoi tapahtumaa. Osallistujatiedot ovat vain järjestäjien saatavilla, eikä tietoja käytetä muuhun kuin voittajien valintaan ja yhteydenottoon. Niitä ei jaeta tai myydä kolmansille osapuolille.

Osallistumalla Dinnerbooking.comin tarjoamiin kilpailuihin hyväksyt, että tallennamme yhteystietosi. Osallistujatiedot poistetaan palkintojen jakamisen jälkeen ja viimeistään kuukauden kuluttua kilpailun päättymisestä.

Kaikki oikeudet kilpailun muuttamisesta, poistamisesta tai lopettamisesta kuuluvat yksinomaan järjestäjille.

Muut ravintolauutiset...