Palanen Poria kärjen tuntumassa – tässä ovat kesäkuun parhaat ravintolat!

thumb image

Kesäkuussa osa Dinnerbooking-kulinaristeista vietti jo kesälomaa, kun taas toiset pysähtyivät hakemaan makuelämyksiä työarjen keskellä. Ravintolat on jälleen rankattu järjestykseen ja kesäkuun kymmenen parhaan ravintolan joukosta löytyy sekä vanhoja tuttuja että myös uusia tulokkaita!

Parhaiten arvioitujen ravintoloiden listalle nousee esimerkiksi palanen Poria, kun heti ravintola Oran jälkeen kakkospaikalle itsensä kiilaa länsirannikolta löytyvä Steak & Whisky House Galle!

Keskellä Poria, Gallen-Kallelankadulla sijaitsevassa ravintolassa kohtaavat mahtavat maut ja hersyvä palvelu. Hyviin juomiin kallellaan olevassa Gallessa viskit ja oluet ovat isossa roolissa myös keittiön kokkailuissa: päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla saattaa vilahtaa annoksina esimerkiksi olutmestarin härkää tai viskitalon bourbon-härkää. Ja kuten nimikin sen jo paljastaa, ravintolan juomalistalta löytyy viinien ja oluiden lisäksi monipuolinen kattaus erilaisia viskejä.

Eikä reteässä meiningissä pihviravintola ole unohtanut kasvisruokailijoitakaan! Gallen vegemenussa makunystyröitä kutitellaan tapaksilla, sienipihvillä ja karamellisoidulla sipulilla sekä samppanjasorbetilla. Steak & Whisky House Gallessa kaikki ruoat valmistetaan ammattitaidolla parhaista mahdollisista raaka-aineista.

Muista pitää silmällä myös Gallen tapahtumakalenteria! Sisäpihalla saattaa päästä seuraamaan vaikka musiikki- ja taidetempausta.

Saavu Poriin rohkeasti avoimin mielin, sillä kuten kaupungin brändikäsikirjassakin todetaan: Pori ei ole yhden asian, totuuden tai iskulauseen kaupunki, vaan monipuolinen, muuntautuva ja intohimoista elämää viettävä outolintu, joka on ylpeä ainutlaatuisuudestaan ja antimistaan.

Täältä näet kaikki kesäkuun TOP 10-ravintolat

1. Ora Restaurant

Huvilakatu 28, Helsinki

2. Steak & Whisky House Galle

Gallen-Kallelankatu 6, 28100 Pori

3. Palace Restaurant

Eteläranta 10, Helsinki

4. Stefan’s Steakhouse Jyväskylä

Ilmarisenkatu 2, 40100 Jyväskylä

5. Ravintola Kuurna

Meritullinkatu 6, Helsinki

6. Olo, Helsinki

Pohjoisesplanadi 5, Helsinki

7. Gallá Kitchen & Bar

Puijonkatu 32, Kuopio

8. The Berg

Barösundintie 679, Inkoo

9. Sky Kitchen & View

Juhannuskalliontie, 96400 Rovaniemi

10. Sukula40

Pop Up -ravintola oli auki vain kesäkuun ajan, Jyrki Sukulan seuraavaa valtausta odotellessa siis!

Miten TOP 10 -listaus muodostuu?

Kesäkuun 2021 TOP 10 -lista perustuu ravintoloissa käyneiden suomalaisten arvosteluihin. Aina kun vieras varaa pöydän DinnerBooking.com -sivuston kautta, varaajalle lähetetään kyselylomake, jossa hän voi arvioida ravintolan ruoan, palvelun, ilmapiirin, kokonaisarvion ja vastinetta rahalle perusteella. Tämä tarkoittaa sitä, että vieras voi arvioida ravintolaa vain, jos hän on todella käynyt siellä.

Tutustu muihin TOP 10 -listauksiin täältä.

Muut ravintolauutiset...