thumb image

Mutkattoman maistuvaa linjatonta Lahdesta: heinäkuun vieraiden Suomen top 10 ravintolaa

Tervetuloa suhteellisen hyiseen elokuuhun, arvon ruokakansa. Helle on ohi, lomat on suurilta osin nautittu, ja on aika palata arkeen. Älkää kuitenkaan suinkaan masentuko! Sillä vaikka arkeen on palattu, voi siitä aina hetkellisesti paeta käymällä ravintolassa nautinnollista tuokiota viettämään.

Mutta minne mennä? Noh, miksei turvautua muiden DinnerBookingin käyttäjien luomaan joukkoälyyn ja valita jokin paikka heidän heinäkuun suosituimmista ravintoloista? Listalta löytyy kaikenlaista, ja kaiken lisäksi kaikkialta, sillä viime kuussa olitte aktiivisia ruokailijoita kautta maan!

Suomen Chicagosta muuta kuin lihamukia ja viskiä

Lahtelainen Bistro Popot sai ennenaikaisen 2-vuotis synttärilahjan nousemalla listaan sijalle 10 todistaen että Lahdessa voi kulinaristi nauttia muuta kuin pahamaineista lihamukia tai paikallista lintuviskiä.

Popot, tuo omien sanojensa mukaan rento linjaton mannereurooppalainen bistro, jossa ruokalista lainehtii laidasta laitaan keittiömestari Andrew Smithin inspiraatioiden ja muistojen mukana on nyt liki kaksi vuotta ilahduttanut Lahden ruokailijoita monipuolisuudellaan. Säännöllisin välein muuttuva lista tuo kaikkia bistroruuan klassikoita nautittavaksi unohtamatta omia kulmakiviään kuten Popotin legendaarisia simpukoita. Kaikenlaista helppoa herkkua, mutta aina Popotin omalla mahtavalla twistilla.

Eli jos Lahdessa satutte käymään, niin suunnaksi kannattaa ottaa Popot, jos rentoa ja herkullista kaipaatte. Kannattaa myös etenkin nyt näin elokuussa pitää Popot huomiossa, sillä jo pariin otteeseen mainittua synttäriä juhlitaan ravintolassa eri tavoin läpi kuun kaikenlaisilla tapahtumilla ja tarjouksilla. Seuraa siis Popotia somessa pysyäkseen ajan tasalla juhlinnasta!

Ja jos vähänkin jäit miettimään mitä muut ovat Popotista sanoneet, tässäpä pari viime kuun arvostelua:

”Saimme erinomaista palvelua. Alkupala, Popot-lautanen, oli tajunnanräjäyttävän hyvä!” – Eliisa

”Aivan huippua! Erinomainen ruoka ja palvelu” – Sami

”Kiitos! Risotto oli parasta ikinä!” – Matleena

”Erinomaiset simpukat!” – Keimo

Top 10 Ravintolaa Suomessa Heinäkuussa 2018

  1. OlO, Helsinki
  2. Masu Tampere, Tampere
  3. Stefan’s Steakhouse Jyväskylä, Jyväskylä
  4. Ravintola Emo, Helsinki
  5. Guru’s Kitchen & Bar, Tampere
  6. Väinö Kallio, Helsinki
  7. Roja, Kokkola
  8. Bodega Salud, Tampere
  9. Kitchen & bar by Maannos, Helsinki
  10. Bistro Popot, Lahti

Asiakasarvosteluista:

Aina kun varaat pöydän DinnerBookingin kautta, saat käyntisi jälkeen mahdollisuuden jättää arvostelun ravintolasta, arvioiden ravintolan ruuan, palvelun, miljöön ja yleisen hinta-laatu suhteen laadun. Asiakkaat voivat vain arvioida ravintoloita joissa ovat käynneet, ja heinäkuun listaus on koottu liki 650:n arvostelun perusteella.

Muut ravintolauutiset...