Tallinnan suosituin alue: tässä ovat Noblessnerin parhaat ravintolat

thumb image

Tällä hetkellä Tallinnassa on yksi kaupunginosa, jonka kaikki haluavat kokea: Noblessner. Juuri tältä alueelta löytyvät kaikki kuumimmat ravintolat, aina panimohuoneista Michelin-tähtiravintolaan. Listasimme Noblessnerin parhaat ravintolat – lähde nauttimaan tämän trendikkään alueen tarjonnasta!

Tallinnan ravintolat tarjoavat monipuolisen valikoiman ruokailumahdollisuuksia jokaiseen makuun ja budjettiin. Erityisesti Noblessnerin alue on noussut kaupungin ravintolaskenen kirkkaimmaksi tähdeksi. Tämä historiallinen satama-alue on uudistunut moderniksi ja trendikkääksi kaupunginosaksi. Urbaani teollisuusarkkitehtuuri yhdistyy täällä merelliseen tunnelmaan, luoden ainutlaatuisen ympäristön nautiskelulle. 

Noblessnerista onkin tullut suosittu kohtaamispaikka, jossa voi nauttia huippuluokan ravintoloiden tarjonnasta ja kokea kaupungin luovan energian. Alueen ravintolat houkuttelevat herkullisilla annoksillaan ja ainutlaatuisella sijainnillaan meren äärellä, tehden Noblessnerista täydellisen kohteen kulinaristisille elämyksille.

Tässä listattuna Noblessnerin parhaat ravintolat! 

Noblessnerin alueen uusi cocktailbaari – Lessner

Lessner Baar on uusi helmi Tallinnan Noblessnerin alueella. Tämän ainutlaatuisen cocktailbaarin takana ovat Kristjan Peäske ja Janno Lepik, jotka tunnetaan myös Lore Bistroon ja UMA Reston menestystarinoiden takaa. Lessnerissä pääosassa ovat juomat, ja baarin omaperäiset twistit tekevät täällä vaikutuksen. Erityisen suosittuja ovat talon omat slushie-drinkit – täydellisiä nautittavaksi terassilla Itämeren raikkaassa tuulessa.

Lessnerissä nautitaan myös UMA Reston herkullisia snäksejä kuten lohi sashimia ja kimchi ranskalaisia, jotka täydentävät osaltaan kokemuksen. Ystävällinen palvelu ja tyylikäs sisustus luovat lämpimän sekä viihtyisän ilmapiirin. Tämä uusi cocktailbaari on ehdottomasti vierailun arvoinen – Noblessnerin pienvenesataman rauhassa sijaitseva baari houkuttelee varmasti käymään yhä uudestaan niin kesällä kuin talvellakin.

Lessner Baar

Missä: Peetri 12, 10415 Tallinna 

Michelin-tähtiravintola – 180° by Matthias Diether

Virossa on kaksi Michelin-tähtiravintolaa, joista toinen on Matthias Dietherin 180°. Ravintolan suurista ikkunoista avautuvat upeat näkymät merelle ja Noblessnerin viehättävään satamaan – täydellinen sijainti unohtumattomalle ravintolakokemukselle.

180° tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita joko 4 tai 6 ruokalajin menun, joiden makunautintoja täydentävät somelierin suositukset tarkoin valikoiduista samppanjoista ja viineistä. Erityistä luksusta kaipaaville on tarjolla Chef’s Table -elämys, jossa pääsee kommunikoimaan henkilökohtaisesti keittiön kanssa ja seuraamaan lähietäisyydeltä mestarillista ruoanlaittoa.

Ravintola 180° yhdistää elegantin sisustuksen, huippuluokan palvelun ja ainutlaatuiset makuelämykset, mikä tekee siitä unohtumattoman kokemuksen jokaiselle vieraalle. Noblessnerin merellinen ympäristö ja Matthias Dietherin luomat annokset tekevät tästä ravintolasta ehdottoman vierailukohteen jokaiselle kulinaristille. 

180° by Matthias Diether

Missä: Staapli 4, 10415 Tallinna

Tallinnan olutkulttuurin helmi – Põhjala Tap Room

Põhjala Tap Room on Tallinnan olutkulttuurin kruununjalokivi, joka sijaitsee historiallisella panimoalueella. Tämä trendikäs ravintola tarjoaa laajan valikoiman käsityöläisoluita suoraan panimolta, mikä tekee siitä täydellisen paikan oluen ystäville. 

Tap Roomin menu yhdistää perinteiset virolaiset maut ja kansainväliset vaikutteet. Keittiön keskiössä on paikan päällä savustettu Texas BBQ, joka käsittää erilaisia ​​lisukkeita, salaatteja, voileipiä, välipaloja ja jälkiruokia – annoksia, jotka täydentävät erinomaisesti paikan olutvalikoimaa. Rentoa ja viihtyisää ilmapiiriä korostavat teollisuushenkinen sisustus ja panimon ainutlaatuinen tunnelma. Põhjala Tap Roomiin kokoontuvat kaikki, jotka haluavat kokea Tallinnan olutkulttuurin parhaimmillaan.

Põhjala Tap Room

Missä: Peetri 5, 10415 Tallinna

Noblessnerin moderni ravintolaelämys – UMA

Oletko valmis rohkeaan ruokakokemukseen? Suuntaa UMAan. Noblessnerin sydämessä sijaitseva UMA on moderni ravintola, joka tarjoaa ainutlaatuisen ruokailuelämyksen yhdistäen innovatiiviset annokset ja lämpimän tunnelman. Ravintola kylpee ihastuttavissa väreissä ja tunnetaan tuoreista, paikallisista raaka-aineista valmistetuista ruoista, joissa perinteiset virolaiset maut saavat aasialaisia vivahteita.

UMAn tyylikäs sisustus ja viihtyisä ilmapiiri tekevät siitä täydellisen paikan nauttia sekä romanttisesta illallisesta että rentouttavasta lounaasta ystävien kanssa. Menun kausittainen vaihtelu takaa, että tarjolla on aina jotakin uutta ja mielenkiintoista. Kannattaa ehdottomasti maistaa ravintolan innovatiivisia alkuruokia ja huolella valittuja viinejä, jotka täydentävät elämyksen.

UMA 

Missä:  Peetri tn 12, 10415 Tallinna

Trendikäs bistro Noblessnerissa – Lore Bistroo

Trendikäs ja suosittu Lore Bistroo sijaitsee Noblessnerin historiallisella satama-alueella, upeiden merimaisemien äärellä. Lore Bistroo tunnetaan rennosta tunnelmastaan, tyylikkäästä sisustuksestaan ja ystävällisestä palvelustaan – täydellinen valinta, kun haluaa jakaa uuden elämyksen ystävän kanssa. 

Täällä nautitaan bistrotyylistä ruokaa, jossa yhdistyvät kansainväliset maut ja paikalliset raaka-aineet. Ravintolan menu vaihtelee kausittain, ja se sisältää laajan valikoiman jaettavia annoksia. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kalmari sipulikerman, marinoidun porkkanan sekä kapristen kanssa? Taivaalliselta!

Lore Bistroo

Missä: Peetri 12, 10415 Tallinna

You may also like...