Ravintolavieraat ovat äänestäneet: 5 suosituinta ravintolaa Helsingissä, jotka sinun tulisi kokea

thumb image

Maaliskuun kymmenen parasta ravintolaa ovat nyt selvillä ja lista vahvistaa käsitystä: Helsingin ravintolatarjontaa ylistetään aiheesta!  Ravintoloissa vierailleet asiakkaat kertovat, ravintolasuosituksia Helsingistä!

Ravintolavieraat ovat jälleen kerran syöneet, nauttineet ja arvioineet ravintoloita ympäri Suomen. Ravintola Oran johdolla maaliskuun parhaiden ravintoloiden joukkoon mahtuu neljä muuta huippupaikkaa Helsingistä. Asiakkaiden antamat ensiluokkaiset arvostelut vakuuttavat: jos päätät vierailla näissä ravintoloissa, et tule pettymään.  

Alta voit lukea asiakkaiden kokemuksia huippuravintoloista Helsingissä.  Löytyisikö sinulle uusi suosikkiravintola listalta?

Ora Restaurant – vieraiden ylivoimainen suosikki

Ora on tuttu näky TOP -listoilla, eikä maaliskuu tee tässä poikkeusta. Asiakkaat ovat äänestäneet Huvilakadulla sijaitsevan pienen ja intiimin ravintolan parhaaksi jo neljänä vuonna peräkkäin. Annetuissa palautteissa korostuvat erityisesti kaksi asiaa: Orassa rakkaus tekemiseen heijastuu asiakkaalle asti ja ravintolaelämys on makujen puolesta täysin ainutlaatuinen. Tätä kokonaisuutta ei pysty kopioimaan!

Asiakas Juha

Omakohtaisesti parhain ravintolakokemus. Ravintola oli pieni ja intiimi.

Huvilakatu 28 A 6, Helsinki

Kuurna – takuuvarma valinta

Kuurna on monen luottopakki – ravintola, missä ruoka ja tunnelma osuu aina nappiin. Täällä käydessä et varmasti pety! Klassikoksi muodostuneen ravintolan pippuripihviä kehutaan Helsingin parhaaksi ja kiitosta saavat myös monipuoliset kasvisruokavaihtoehdot sekä kiinnostava viinilista. Ylistäviä kommentteja kerää taidolla valmistetun ruoan lisäksi lämmin ja miellyttävä palvelu.

Asiakas Hanna

“Erityinen kiitos siitä että erikoisruokavalioni huomioitiin hienosti ja vaivatta.”

Meritullinkatu 6, Helsinki

Farouge – lempeä tuulahdus Välimereltä

Välimerellisen ruokailun Helsinkiin jo vuonna 1995 tuonut Farouge on erikoistunut etenkin libanonilaisiin makuihin. Ihastuttava sekoitus tuoreita yrttejä yhdistyy Fabianinkadulla papujen, herneiden ja seesamin kanssa. Täällä pääset maistamaan tuoreita makuja ja persoonallisia mausteita. Annetuissa arvosteluissa myös ravintolan upea miljöö on huomioitu: Farouge on kauniisti sisustettu, tyylikäs ravintola.

Asiakas Tommi

Ravintolan tunnelmaa ja hyvää ruokaa korosti tarjoilijoiden ystävällisyys. Parasta lammasta mitä olen syönyt.

Fabianinkatu 9, Helsinki

Savoy – täydet pisteet palvelusta

Savoyn omistajien toiveissa on saavuttaa ravintolalle asema kansainvälisten ravintolaturistien pyhiinvaelluspaikkana. Suomalaiset herkuttelijat ravintola on jo hurmannut. Asiakkaat ovat selvästi vaikuttuneet suomalais-ranskalaisen keittiön aarteista sekä ravintolan salia ja keittiötä vetävästä Helena Puolakasta. Yksi asia on teidän antamien palautteiden perusteella ainakin varma: palvelu Savoyssa hipoo täydellisyyttä.

Asiakas Katja

Erityisesti Helena Puolakan henkilökohtaisesti tarjoamat pelmenit jäivät erityisesti mieleen!

Eteläesplanadi 14, Helsinki

Kultá Kitchen & Bar – makuja parhaimmillaan

Lapland Hotels Bulevardin aamiaisen ja brunssin maine on kiirinyt ja näitä kuulee usein kuvattavan sanoilla paras ja poikkeuksellinen. Ravintolan illallinen yltää annettujen arvostelujen perusteella yhtä vakuuttavalle tasolle. Lapin puhtaista raaka-aineista ja mystisestä tunnelmasta rakentuu illallisen mittainen loma Bulevardilla. 

Asiakas Tuula

Olimme syömässä teillä ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja kaikki olimme iltaan erittäin tyytyväisiä.

Bulevardi 28, Helsinki

TOP10-ravintolat maaliskuussa 2022

1. Ora Restaurant, Helsinki

2. The Berg, Inkoo

3. Ravintola Kuurna, Helsinki

4. Hugo, Oulu

5. Gallá Kitchen & Bar, Kuopio

6. Farouge, Helsinki

7. Meat District, Porvoo

8. Kultá Kitchen & Bar, Helsinki

9. Kuokkalan Kartano, Jyväskylä

10. Ravintola Savoy, Helsinki

Miten TOP10-lista muodostuu?

Dinnerbooking.com -sivuston TOP10-lista perustuu vuoden 2022 maaliskuussa, ravintoloissa käyneiden ruokailijoiden arvosteluihin. Aina kun vieras varaa pöydän sivuston kautta, varaajalle lähetetään kyselylomake, jonka kautta hän voi arvioida ravintolan ruoan, palvelun, ilmapiirin, kokonaisuuden ja vastinetta rahalle -kriteerien perusteella. Arviointilomake lähetetään asiakkaalle vasta tehdyn varauksen jälkeen. Tällä varmistetaan, että arvioiden tekijät ovat todellisuudessa myös vierailleet kyseisessä ravintolassa.

You may also like...