Kalenterissa viikonloppu Tallinnassa? Laita testiin Nada, Fotografiska Tallinn -ravintolan Chef’s table -uutuus!

thumb image

Olet varmasti jo kuullut Fotografiska Tallinnasta, upeasta modernin valokuvataiteen museosta, joka on vasta puolen vuoden olemassaolonsa aikana saanut samanlaista ylistystä kuin sisarensa Tukholmassa ja New Yorkissa. Jos museo on vielä kokematta, nyt vierailulle on näyttelyiden lisäksi yksi syy lisää:

Fotografiska Tallin -museon samanniminen ravintola järjestää nyt Chef’s table -illallisia! Nada-nimellä toimiva uusi konsepti tarjoaa menun täydeltä annoksia, joita ei ravintolan jokapäiväiseltä ruokalistalta löydy.

Nada – illallinen ilman hävikkiä

© Tiina-Liina Uudam (myös kansikuva)

Nadan illallismenu on Fotografiska Tallinn -ravintolan keittiömestarin, tai omien sanojensa mukaan kulinaarisen johtajan, Peeter Pihelin käsialaa. Pihel on kerryttänyt kokemusta kansainvälisistä keittiöistä Viron lisäksi myös Ruotsissa ja Ranskassa.

Innovatiivinen menu tarjoaa Pihelin vision kauden aineksista. Kuten ravintolalle muutoinkin, myös Nada-illallisten annoksissa tärkeää on zero waste -ajattelu: se, ettei ruokajätettä syntyisi.

– Uskomme, että raaka-aineesta on mahdollista käyttää joka ikinen osa niin, ettei mitään heitetä hukkaan. Nada, eli ”ei mitään”, merkitsee meille sekä alkua että lopputulosta, Pihel kuvailee.

Nada-illallisia järjestetään Fotogafiska Tallinn -ravintolan tiloissa perjantaisin ja lauantaisin lukuun ottamatta kuukauden viimeisiä viikonloppuja. Seuraavat Nada-illalliskattaukset ovat perjantaina 24.1. ja lauantaina 25.1. (kattaukset aina klo 19). Myös helmikuun illalliset ovat jo varattavissa.

Our wish is to inspire guests – offering a plentitude of flavours, a different kind of experience and food for thought.

Nada-illalliselle ➤

Muut ravintolauutiset...